PUBG Lite Yanıt vermiyor hatası !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hileyi açınca oyun donuyor. önceden hile çalışıyordu sonra güncellendiğinde artık giremez oldum. virüs programı kapalı gerekli programlar yüklü ama böyle hata alıyorum. çözümünü bilen varmıdır 'injecklemeyi dpğru yapıyorum' windows sürüm 1909

Üye
8 HİZMET YILI
Oyun dosyaları ile alakalı bir hata olabilir yani bir şekilde çözemezsen oyunu silip tekra yükle bende de olmuştu ben silip tekrar yükledim hiç uğraşmadan

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bugünkü denememde hile çalıştı sorunumu çözdüm teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Nasıl çözüldü acaba? ben şuan da oyunu açıyorum, hileyi başlattığım anda beni oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Nasıl çözüldü acaba? ben şuan da oyunu açıyorum, hileyi başlattığım anda beni oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
Windows defender'ı tamamen kapat launcheri açıp oyun dosyalarını doğrula arkada çalışan Vanguard faceit vb kapat Steamıda kapat. Loaderi Yönetici Olarak Açıp Tekrar Dene Sorunun Çözülmez İse Yazılımsal bir hatadan dolayı demektir görev yöneticisini inceleyebilirsin vb vb...

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Windows defender'ı tamamen kapat launcheri açıp oyun dosyalarını doğrula arkada çalışan Vanguard faceit vb kapat Steamıda kapat. Loaderi Yönetici Olarak Açıp Tekrar Dene Sorunun Çözülmez İse Yazılımsal bir hatadan dolayı demektir görev yöneticisini inceleyebilirsin vb vb...

Bilgilendirme için tşkler öncelikle. Hepsini yaptım fakat malesef ki aynı..

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hileyi oyun açık ken başlatma. oyun kapalı iken herşeyi yap en son oyuna gir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...