o direkt banlanır bu arada benceben hilesiz oynuyorum az önce denk geldi uçan araba denilen o zıkkım eve girerek öldürdü arabayla bi zahmet ban riski yüksek olsun bunuda banlamazlarsa oyunda hiç bişeyi banlamazlar
arabayla eve nasıl girdi,yaw bizimde herşeyi abartmakda üstümüze yok ya,halbuki ac esp oyna neyıne yetmıyo,illa böyle gösteriş yapıp hileyi fixlicekler.ben hilesiz oynuyorum az önce denk geldi uçan araba denilen o zıkkım eve girerek öldürdü arabayla bi zahmet ban riski yüksek olsun bunuda banlamazlarsa oyunda hiç bişeyi banlamazlar
ben hilesiz oynuyorum az önce denk geldi uçan araba denilen o zıkkım eve girerek öldürdü arabayla bi zahmet ban riski yüksek olsun bunuda banlamazlarsa oyunda hiç bişeyi banlamazlar
fixlendi ztn adam yalan atıyor çalışmıyor fly cararabayla eve nasıl girdi,yaw bizimde herşeyi abartmakda üstümüze yok ya,halbuki ac esp oyna neyıne yetmıyo,illa böyle gösteriş yapıp hileyi fixlicekler.
sadece kabus hack yokki kardeşim oyunda,karşılaşmıştır ama farklı bir hile versiyonudur.fixlendi ztn adam yalan atıyor çalışmıyor fly car
gerçekten boku çıktı en kötü 2.liğe oynuyoruz hadi izlesin wallhack açsın tamamda bu aşırı saçma evde saklanma imkanın yok eve araba sokuyoryok artık daha neler gorup duyacaz bakalım b*kunu cıkarmıs resmen.
banlansa ne olacak ki o anki oyundaki heyecanın içine etti oyunu kapattım direkto direkt banlanır bu arada bence
ben uçan arabayı açtım oyundan attı ozamandan sonra hileyi açamıyorumben hilesiz oynuyorum az önce denk geldi uçan araba denilen o zıkkım eve girerek öldürdü arabayla bi zahmet ban riski yüksek olsun bunuda banlamazlarsa oyunda hiç bişeyi banlamazlar