Pubg Lite Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu indirdim başlata basıyorum açılmıyor yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim hiçbiryerde çözümü yok şimdiden teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
bende kurdum başlıyor fakat avantaj sağlayan yazım yada makro fare var diyor .şuan kurulu olan dword pupg mobile için bağlantılı olan program etki ediyor sanırım yalnızca savaşa başlayınca antereman moduna girince kapatıyor ara yüzde hiç bir şey olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende hıle kullanmadığım halde 100 yıl ban yedım nedenını bılen var mı acaba ? mobilde kullanıyordm ama lite da kullanmadım

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görev yönetici aşağıda pubg lite var görevi sonlandır sonra yeniden başlat tuşuna bas

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bendede sıkıntı var başlata basıyorum çalışıyor yazıyor açılmıyor.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyunu açtığım gibi ban attı böyle sacma bişey varmı ya neye göre banlıyor tek oturum açtım pubg özel adamlar bildigin banladı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
görev yöneticisini açın pubg lite exe olucak onu kapatın. Sonra tekrar başlat yazısı gelecek launchere öyle giriyor

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler Çözümü Buldum Oyunu silin
tekrar yüklerken yükleneceği yeri seçmeyin Yani (bırakın oyun yerel disk C'ye yüklesin)
O zaman açılıyor bendede aynı sorunda vardı bende yerel disk D ye yüklüyordum çalışıyor diyip tekrar başlat yazısı geliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...