PUBG - LİTE - you cannot play the game on this device anymore !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sıkıntısız oyuna giriyorum 4.5 dk oyun da oynaya biliyorum fakat birden bu hatayı alıyorum !
!!!!!!
-Mac adresi değiştirmeyi denedim - TMAC.v6 programı ile sorun çözülmedi.
-HWID - 2 farklı programla denedim sorun çözülmedi.
-VMwareHardware uygulamasındaki UUID kısmınıda değiştirdim denedim fakat uygulamayı kaydet diyip kapatında bilgileri kaydetmiyor tekrar eski haline geliyor çogu kişi bu programla çözdüklerini idda ediyorlar ama yok çözemedim.

Sizlerin başka bir yönetimi var sa ve gerçekten işe yarıyorsa yardımcı olabilir misiniz :(

mceclip0-1.png

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
hwid ban yemişsiniz arkadaşlar g.o

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam o banı nasıl yedin?Hile mi kullandın diyeceğim ama Lite hilesi yok biliyorum? Bir norecoil scrtip var ama...

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bende bi program var bende çalışmıyor. Belki sizde çalışır Orda uuıd değiştirdiğinizde oyundan atma sorunu kalkabiliyo. İsterseniz özelden verebilirim. Bende bi halta yaramadı belki sizde yarar. Banı da Tayland Sunucusundan Yedim TRde de geçerli oldu anlamadım.

Üye
6 HİZMET YILI
bana atarmısın nette gordugum degıldır ınsallah bi tane buldum acıyorum pc kıtlenıyor reset atmak zorunda kalıyor8um

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bana atarmısın nette gordugum degıldır ınsallah bi tane buldum acıyorum pc kıtlenıyor reset atmak zorunda kalıyor8um
Aktif yada onaylı üye olman lazım sana özelden mesaj atamıyorum. İletişime geçebileceğimiz başka bi yer varsa ordan da verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...