Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Arkadaşlar Öncelikle Yapmanız Gerekenleri tek tek anlatacam Adımları İyi İzleyin Suanda Bile Oyundan Atıyorsa Oyunun Algıladığı Bir Virüs vardır Bunu Giderebilmek İçin !

1 - Anti Vürs Açıp tam tarama yapıp Sonra Çıkan Sonuçları Temizlemek.
2- Oyunu Açıp Lancuer Hesap Girdikten Sonra Oyunu Başlatmadan Bu adımı ilzeyin - Görev Yöneticisi / Hizmetler / Uncheater for BattleGroundsLite_SE
3 - Oyunu Başlatın Başlattıktan Sonra ( Uncheater for BattleGroundsLite_SE ) Elle Çalışıyor olacak bunu ( devre dışı _Durdur Yapalım )
4 - Anti vürüs Devre Dışı Bırakdıktan Sonra son bi işem kaldı
5- 6.4 sürümünü Oneriyorum sicript için resimdeki ayarlari yapın

Bu Formda Hiç Bir Şey Reklam Değildir Sadece Yardımcı OLmak İçin Anlattım Saygılar Daha Onceden Bu form Paylaşıldı Formda Sürekli Oyundan Atma ALan Arkadaşlar İçin Sadece Detaylıca Anlattım '' ( Eq1NoX ) AİTTİR ''
1 - Anti Vürs Açıp tam tarama yapıp Sonra Çıkan Sonuçları Temizlemek.
2- Oyunu Açıp Lancuer Hesap Girdikten Sonra Oyunu Başlatmadan Bu adımı ilzeyin - Görev Yöneticisi / Hizmetler / Uncheater for BattleGroundsLite_SE
3 - Oyunu Başlatın Başlattıktan Sonra ( Uncheater for BattleGroundsLite_SE ) Elle Çalışıyor olacak bunu ( devre dışı _Durdur Yapalım )
4 - Anti vürüs Devre Dışı Bırakdıktan Sonra son bi işem kaldı
5- 6.4 sürümünü Oneriyorum sicript için resimdeki ayarlari yapın
Kod:
Recoil on INSERT
Recoil off DELETE
Antena on NUMPAD7
Antena off NUMPAD8
Drivetext NUMPAD0
Grass NUMPAD6
Speed on F5
Speed off F6
Waterinvis NUMPAD6
Jump on F8
Jump off F9
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Bu Formda Hiç Bir Şey Reklam Değildir Sadece Yardımcı OLmak İçin Anlattım Saygılar Daha Onceden Bu form Paylaşıldı Formda Sürekli Oyundan Atma ALan Arkadaşlar İçin Sadece Detaylıca Anlattım '' ( Eq1NoX ) AİTTİR ''
Son düzenleme: