Pubg Lite Zararlı Uygulamalar Tespit Edildi ( Çözüldü )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ne Yaparsam Yapayım Gitmiyor Avast İndirip Taradım Sonra Sildim Windows Defender Felanda Kapalı Mh Loaderde İnidili Değil 10 Kez Denedim Oyunu Silip Tekrar Yüklemek İstemiyorum İnternetim İyi Değil Yani 4 5 Saat Beklemek Zorunda Kalmak İstemem Yardım Edebilirmisiniz

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
baypassız hile yapmışsındır büyük ihtimal ban atar

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dikkat et arkadaşın dediği gibi ban yiyebilirsin

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sorunu Bu foruma attım dıger foruma gıdıp bakabılırsın !

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ne Yaparsam Yapayım Gitmiyor Avast İndirip Taradım Sonra Sildim Windows Defender Felanda Kapalı Mh Loaderde İnidili Değil 10 Kez Denedim Oyunu Silip Tekrar Yüklemek İstemiyorum İnternetim İyi Değil Yani 4 5 Saat Beklemek Zorunda Kalmak İstemem Yardım Edebilirmisiniz
Kardesım Baybasa Grek Yok Bu forumda Anlattım NOTPLSH olan bı ıse yaramıyor FORUMDAN bakabılırsın https://memoryhackers.org/konular/p...hatasi-oyundan-atma-_vip-script-hack✔.115936/

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende de aynı durum oldu. sonra farkettim ki processhacker uygulamasını açmıştım. sanırım o arka planda bişeyler çalıştırıyordu. pc reset attım düzeldi girebildim oyuna

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pubg litenin yüklü oldugu diske 'procceshacker' yaz ve arat, çıkan bütün dosyaları sil.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum son 2 3 gundur banada beyeaz kod ekran hatası verıyor 30 dk felan beklıyorum gırıyor

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eğer XFProject programını kullandıysan Yerel disk C nin içinde "kprocesshacker" şöyle bir dosya varsa sil ve arsından %temp% klasörünün içindekileride sil sorunun çözülecektir

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
aynısı bende oldu bi sonraki oyuna giricem zaman 100 yıllık banlanmıştım. en iyisi sil geri yükle

Üye
6 HİZMET YILI
Eğer XFProject programını kullandıysan Yerel disk C nin içinde "kprocesshacker" şöyle bir dosya varsa sil ve arsından %temp% klasörünün içindekileride sil sorunun çözülecektir
Post automatically merged:

aynısı bende oldu bi sonraki oyuna giricem zaman 100 yıllık banlanmıştım. en iyisi sil geri yükle
hayır sakın yapma

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

hayır sakın yapma
dediğini deyeneceğim. ben bide cs go hilesi kurmuştum pubg lite bunu tespit edip beni banladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...