Onaylı Üye
Okumadıysan Galiba Dyorum İnternetim Kötü 4 5 Saat Yüklemek İstemiyorum Yorum Kasmak Amacıyla Okumadan Cevap Yazmazsan Sevinirimsil tekrar yükle
Hiç Hile İndirmedim Dostum Yani İndirsem Felan Bilirim Ama İndirmedim Zaten İndiremem 300 Yorumum Yok Sadce By Siteye Güveniyorumiyi bak uygulamalarına bro
Kardesım Baybasa Grek Yok Bu forumda Anlattım NOTPLSH olan bı ıse yaramıyor FORUMDAN bakabılırsın https://memoryhackers.org/konular/p...hatasi-oyundan-atma-_vip-script-hack✔.115936/Arkadaşlar Ne Yaparsam Yapayım Gitmiyor Avast İndirip Taradım Sonra Sildim Windows Defender Felanda Kapalı Mh Loaderde İnidili Değil 10 Kez Denedim Oyunu Silip Tekrar Yüklemek İstemiyorum İnternetim İyi Değil Yani 4 5 Saat Beklemek Zorunda Kalmak İstemem Yardım Edebilirmisiniz
Deniyorumbende de aynı durum oldu. sonra farkettim ki processhacker uygulamasını açmıştım. sanırım o arka planda bişeyler çalıştırıyordu. pc reset attım düzeldi girebildim oyuna
dostum son 2 3 gundur banada beyeaz kod ekran hatası verıyor 30 dk felan beklıyorum gırıyorArkadaşlar Ne Yaparsam Yapayım Gitmiyor Avast İndirip Taradım Sonra Sildim Windows Defender Felanda Kapalı Mh Loaderde İnidili Değil 10 Kez Denedim Oyunu Silip Tekrar Yüklemek İstemiyorum İnternetim İyi Değil Yani 4 5 Saat Beklemek Zorunda Kalmak İstemem Yardım Edebilirmisiniz
hayır sakın yapmaaynısı bende oldu bi sonraki oyuna giricem zaman 100 yıllık banlanmıştım. en iyisi sil geri yükle
dediğini deyeneceğim. ben bide cs go hilesi kurmuştum pubg lite bunu tespit edip beni banladı.Eğer XFProject programını kullandıysan Yerel disk C nin içinde "kprocesshacker" şöyle bir dosya varsa sil ve arsından %temp% klasörünün içindekileride sil sorunun çözülecektir
Post automatically merged:
hayır sakın yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?