pubg lite zararlı yazılım bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar oyuna giriyorum pubg lite zararlı yazılım bulundu vb sorunu yaşıyorum önce hileden sandım ama hilesiz girdim yine aynı sorunu yaşadım yani pcde birşey var ama bu dosyayı nasıl bulabilrim yeni yüklediklerimi sildim çözülmedi sorun

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
En garanti öçözüm silip tekrar yüklemen yada zararlı olan dosyayı bulmalısın ama silip yüklemeni tercih ederim 4 gb oyun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
virüs tarayıcısını hile kapalıyken aç bir tarat belki pc genelinde bir şey vardır

Üye
5 HİZMET YILI
Bende, aynı sorunu yaşıyordum %temp%, temp ve prefetch klasörlerini sildim Malwarebytes ile tarama yaptım, ve son olarak ccleanerla sildikten sonra gitti sorun dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şimdi tarama yaptım bi oyunun cracki trojan cıktı + bir virüs daha buldu resetleyip deniycem tekrar oyunu silmek işe yaramaz :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu isimde bir dosya gelmiş c klasörüme kprocesshacker2 youtubeden bunu cmd üzerinden silmeyi buldum ve sildim düzeldi

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
bu isimde bir dosya gelmiş c klasörüme kprocesshacker2 youtubeden bunu cmd üzerinden silmeyi buldum ve sildim düzeldi
this files is safe kprocesshacker2 all website cheat files are safe cause programmer is build on own coding there is no virus on this cheats :doge:

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar
1- Windows + R tuşlarına basarak çalıştır'ı açın
2- temp yazıp dosyaya girdikten sonra içindeki her şeyi silin.
3- Önceki dosyayı kapattıktan sonra %temp% yazarak dosyaya gidin ve içindeki her şeyi silin
4- Son olarak prefetch yazıp içindekileri silin ve ve tekrar deneyin
Sorun büyük ihtimal ile çözülecektir çözülmez ise:
1- Bir antivirüs programı kullanarak bilgisayarını tara ve tüm virüs ,zararlı yazılımlardan kurtul
Eğer bundan sonra da çalışmaz ise son olarak gerçek zamanlı antivirüsü kapatmayı deneyebilirsin.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Pubg lite service error 6 is not a temp error u want to just delete your host file then its should be works

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...