oraya gelmeden önce acılmıyormu bende oyuna girerken acıldı hile tespiti dedi kapandı geri girdim olmadı bu kezVideo da anlatıldığına göre doğduğun zaman galiba
Başkan in dediği gibi bol hs leroyuna girdikten sonra XFProject'i Kapat
XFProject'i açıyorum indiriyorum olmutyor acılmıyoroyuna girdikten sonra XFProject'i Kapat
Launcher bekleniyor dedikten sonra orası kapanıyor " Thread Stopping : 41992 " yazıyorXFProject aç ve hileyi yükle önce. Sonra Launcher bekleniyor diyince de oyuna gir yeterli. Kendisi aktif olacaktır otomatik. Menüyü açma "Home" tuşu.
Açık kalan cmd ekranında öyle diyecek zaten. Onu kapat. Önemli olan 2. cmd ekranı. Hileyi siteden yükle dedikten sonra 2. pencere bir cmd açılacak. Oradan sana oyunun launcheri bekleniyor diyecek. O esnada oyuna girdikten sonra ilk olan cmd ekranı açık kalıyor ve o dediğin hatayı veriyor. Sorun yok, kapat o cmd penceresini ve oyuna gir. Zaten ekranın ortasında fov dairesi olacak ve sol üste çince yazı olacak. Aktif olduğunu buradan anlayabilirsin.XFProject'i açıyorum indiriyorum olmutyor acılmıyor
Post automatically merged:
Launcher bekleniyor dedikten sonra orası kapanıyor " Thread Stopping : 41992 " yazıyor
buyuk ihtimal o hile tespit edildi mesajından 1 gun sonra ban yiceksin hesap ggoraya gelmeden önce acılmıyormu bende oyuna girerken acıldı hile tespiti dedi kapandı geri girdim olmadı bu kez