Seçkin Üye
dün çok uğraştım bu konuda, launcher ekranında loader'a hileyi yükleyince Başlat diyorsun oyun açılır gibi yapıp kapatıyor. en son şu şekilde girdim,Yokmu bu hileyi aktif olarak kullanan bir arkadaşımız ?
elim dengeldigin ce yardımcı olmaya calısıyorum saol bro@ImmortalAlien Şu forumda gördüğüm en yayarlı bilgilerden biri bu, Teşekkürler. bende saçma bi yerden anlatmıştım ama söylediğini yapınca sıkıntısız girdim oyuna.
Antivirüs açık olabilirmi acaba
dün çok uğraştım bu konuda, launcher ekranında loader'a hileyi yükleyince Başlat diyorsun oyun açılır gibi yapıp kapatıyor. en son şu şekilde girdim,
Launcher'da onar dedim oyunu sonra ,oyunu açtım Ayarlardan ekran modunu Kenarsız yaptım(ne alaka bilmiyorum), oyuna girdim bekleme alanında loader'ı açtım hileyi yükledim 10-15 sn içinde hile geldi.
Hile nasıl sizce güzel midün çok uğraştım bu konuda, launcher ekranında loader'a hileyi yükleyince Başlat diyorsun oyun açılır gibi yapıp kapatıyor. en son şu şekilde girdim,
Launcher'da onar dedim oyunu sonra ,oyunu açtım Ayarlardan ekran modunu Kenarsız yaptım(ne alaka bilmiyorum), oyuna girdim bekleme alanında loader'ı açtım hileyi yükledim 10-15 sn içinde hile geldi.
Beyler Pubg Mobile hemen ban atıyor. Pubg Lite hilesi de aynı mı ?
seçkin olunca denerim ve söylerim sanaBeyler Pubg Mobile hemen ban atıyor. Pubg Lite hilesi de aynı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?