Çözüldü PUBG Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba...

sByte KabusLITE isimli hileyi bir türlü inject edemiyorum.

CMD sayfası açılıyor launch game yazısı geliyor cmd sayfası kendi kendine kapanıyor..

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Screenshot_1.png

Launch the game yazıyor daha oyun açık değilken kapanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
windows sürüm uyumsuzluğu olabilir mi? Önce oyunu sonra hileyi başalt bakalım olacak mı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Birde bilgisyarınızda zararlı yazılım olduğunda oyun kapanacak hatası alıyorum

M K A
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Yokmu bu hileyi aktif olarak kullanan bir arkadaşımız ?
dün çok uğraştım bu konuda, launcher ekranında loader'a hileyi yükleyince Başlat diyorsun oyun açılır gibi yapıp kapatıyor. en son şu şekilde girdim,

Launcher'da onar dedim oyunu sonra ,oyunu açtım Ayarlardan ekran modunu Kenarsız yaptım(ne alaka bilmiyorum), oyuna girdim bekleme alanında loader'ı açtım hileyi yükledim 10-15 sn içinde hile geldi.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Beyler bu pubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
saçma saçma yerlerden anlatmışlar hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz ..

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dün çok uğraştım bu konuda, launcher ekranında loader'a hileyi yükleyince Başlat diyorsun oyun açılır gibi yapıp kapatıyor. en son şu şekilde girdim,

Launcher'da onar dedim oyunu sonra ,oyunu açtım Ayarlardan ekran modunu Kenarsız yaptım(ne alaka bilmiyorum), oyuna girdim bekleme alanında loader'ı açtım hileyi yükledim 10-15 sn içinde hile geldi.

Teşekkürler kardeşim. dediğin gibi yaptım oldu..

Yönetici arkadaşlar konuyu Kilitleyebilir.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI

Hile nasıl sizce güzel mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...