- Yasaklandı
Banlı Üye
beyler pubg lite hilesini başlatıyorum fakat menü gelmiyor tüm virüs koruyucuları kapattım nedeni ne olabilir
beyler pubg lite hilesini başlatıyorum fakat menü gelmiyor tüm virüs koruyucuları kapattım nedeni ne olabilir
İşletim sistemi win 10 olmazsa çalışmıyor diye biliyorumbeyler pubg lite hilesini başlatıyorum fakat menü gelmiyor tüm virüs koruyucuları kapattım nedeni ne olabilir
how come a non prime member use it? FraudI'm saying I can't use it anyway
yes.. i get it now.. how to be primer member ?you are facing same problem!! but how ? you are not primer member
Başlatamamıssındır tam olarak ne yapıyorsun hileyle ilgili 1093 1909 sürüm win 10 olucakbeyler pubg lite hilesini başlatıyorum fakat menü gelmiyor tüm virüs koruyucuları kapattım nedeni ne olabilir
windows 10 1909 son sürüm kullanıyorum şimdi güncelldim simdide başka sorun çıktı xprojct hata veriyorBaşlatamamıssındır tam olarak ne yapıyorsun hileyle ilgili 1093 1909 sürüm win 10 olucak
windows 10 1909 son sürüm kullanıyorum şimdi güncelldim simdide başka sorun çıktı xprojct hata veriyor
Sorunu çözmediysen 1909 defendırı güçlü algılar defendır 1.6 altı indir netten onunla kapat oyunun da kenarlıksız modda olacak unutmawindows 10 1909 son sürüm kullanıyorum şimdi güncelldim simdide başka sorun çıktı xprojct hata veriyor
eyw canom sorunu çözdüm browseri değiştidim olddu ama hemen ban atıyorSorunu çözmediysen 1909 defendırı güçlü algılar defendır 1.6 altı indir netten onunla kapat oyunun da kenarlıksız modda olacak unutma
Defendır tamam ıyle kapanmadıgından ban atar bide hack misc kısmına dokunmaeyw canom sorunu çözdüm browseri değiştidim olddu ama hemen ban atıyor