Aynı şeyleri sürekli yazarsa spam olmuyor muSoyle biseyde var simdi her konu hakkinda yorum yapman lazim yapincada ayni seyleri surekli yazmasi lazim
Arkadaşıj yazdığı cümle kafamı karıştırdı aynı şeyleri yazman gerek diyor problem ordasitede hileyi spam yapmadan 300 yorum yapıp kullanabilirsin unutma spam ban sebebi ona göre
Aim şu sekmeme macrosu ile aynı şeymi sekmeme macrosuna ban riski yok diyorlardıaim çok anlaşılıyor haberin olsun bence kullanma
benim bildiğim bazıları banlıyor bazıları banlamıyor ama çok çaktırmaman gerek yoksa ne olursa olsun direk banAim şu sekmeme macrosu ile aynı şeymi sekmeme macrosuna ban riski yok diyorlardı
Aim denmi yoksa recoil macro danmı bahsediyorsun ?benim bildiğim bazıları banlıyor bazıları banlamıyor ama çok çaktırmaman gerek yoksa ne olursa olsun direk ban
her ikiside fark etmez hiçbir hile ban yemez die bişey yok önemli olan belli etmemekAim denmi yoksa recoil macro danmı bahsediyorsun ?
Belli etmemek doğru dedigin gibi aim cok riskli sen hiç recoil macro denedin miher ikiside fark etmez hiçbir hile ban yemez die bişey yok önemli olan belli etmemek
Peki hileyi elde ettikten sonra ban yeme ihtimali varmı azaltmak için ne yapman gerekiyorİnternette bedava bir şekilde hile bulamazsın en kolay bu forumda 300 yorum yaparak elde edebilirsin
Bu arada hangi dilde yazdınRalmente acho que o tempo deve contar + que as mensagens
Every one says that ı got this but you know another hacks without 300 messages300 massage needs
Banı seni izleyip mi veriyorlar yoksa antichat mi farkediyorSadece 300 mesaj yazıyorsun sonra sarı oluyorsun ve Başla bilirsin. Aimbot asla kullanma sadece esp kulan ve sakin oyna yoksa ban yersin
50 mesaja ulaştığında bu araddığını sitemizde bulabilirsin arkadaşım. iyi günler.Arkadaşlar sekmeme olsun esp olsun anlaşılmadan kullanabileceğim hile var ise bana dönebilirmisiniz ?
durmadan yorum atsak ban yermiyiz ? farklı konulara tabi300 mesajda bu üyeliği kazanıyorsun kardeşim 1 saat içinde otomatik geliyor sadece mesaj ve kayıt süren 7 gün olmalı
Seçkin Üye (Prime Member)
![]()
300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 7 Gün Olmalıdır.
Sen suan kullaniyormusun onu merak ediyorum50 mesaja ulaştığında bu araddığını sitemizde bulabilirsin arkadaşım. iyi günler.