Pubg Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "Kuyyyyyyyyyyyyyyy, Beitrag: 2342170, Mitglied: 2133916"]
Also muss ich nach Erreichen von 50 Nachrichten noch 1 Stunde warten, um genehmigt zu werden? Bitte lehre mich im neu:) :)
[/ QUOTE]
Yes you must wait approx one hour

Üye
6 HİZMET YILI
50 mesaj kimseyi rahatsız etmeden atarsak sıkıntı çıkarmı formlarda

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
reis bende merak ediyorum spamlamadan muhabbet etsek ban yermiyiz siteden
valla bilmiyorum ama her mesaj 50 saniyede bir atılıyor hızlı hızlı atamıyorsun.hem normal bir şey yani mesajlaşmak niye atılalım ha eğer atılacaksak niye mesajlaşma zorunluluğu gelsin ki bence biri sapık diye şikayet etmeden bişey olmaz ama araştır

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynn dostum secfkın onaylıya dusurulde onaylı oldugun surece kullanabılırsın

Üye
6 HİZMET YILI
valla bilmiyorum ama her mesaj 50 saniyede bir atılıyor hızlı hızlı atamıyorsun.hem normal bir şey yani mesajlaşmak niye atılalım ha eğer atılacaksak niye mesajlaşma zorunluluğu gelsin ki bence biri sapık diye şikayet etmeden bişey olmaz ama araştır
aynen öyle reis arada 20 dakkada 1 msj atarım artık :D

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
herhangi bir post olur toplam 50 tane cevap yazıcan

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
I think you need to be at lest two days old in this server,if ur being 2 days old then after 50 message u can use it instantly

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yanlız Benim Bildiğim Kadarıyla Onaylı Üye Olup Üyelik Tarihinin En Az 48 Saat Olması Gerekiyor Arkadaşlar İyi Eğlenceler
Eğer öyle ise biraz daha sabır :D kankam bildiğin üzere bedava hileler çıktı bayadır cogu kısı kullanıyorda bende kullandım speed hilesi wall hack gecikmeli calişiyordu yani adam gidiyor esp adamın arkasından haraket ediyor bu hilede öyle bişey yok degil mi birde aim hilesinde tam net sabitlemiyor bunda kafaya falan kitleniyor mu ?

Üye
6 HİZMET YILI
Sinir harbi yaşadım şu hile yüzünden biraz da millet yaşasın oynanmıyor düz çünkü adam duvarın arkasından görüyor, 1000 metre öteden buglu haritadan gelip headshot atıyor bu nedir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sinir harbi yaşadım şu hile yüzünden biraz da millet yaşasın oynanmıyor düz çünkü adam duvarın arkasından görüyor, 1000 metre öteden buglu haritadan gelip headshot atıyor bu nedir
evet bu yerin altına girmeli hilelerde var eger bu sitenin hilesinde mevcut ise efsane olur tabiki ben ne zaman hile kullansam belli etmiyorum bir tek sekmeme ve wall ile oynuyorum gerisi pek önemli degil

Üye
6 HİZMET YILI
Valla wall yeter hakkaten sekmemeyi zaten yapmayan yok, macro mouse'larla yazılımsız hallediyorlar sekmeme hilesini. rtx 2060 ekran kartıyla 100 fpslerde oynuyorlar benim ekranda adamlar piksel piksel gözüküyor, bence eşit şartların sağlanması için wallhack şart ama bir yandanda az sövmedim :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...