yada başka bir hesap açıp onunla mesajlaşırsak olur mu50 mesaj kimseyi rahatsız etmeden atarsak sıkıntı çıkarmı formlarda
reis bende merak ediyorum spamlamadan muhabbet etsek ban yermiyiz sitedenyada başka bir hesap açıp onunla mesajlaşırsak olur mu![]()
valla bilmiyorum ama her mesaj 50 saniyede bir atılıyor hızlı hızlı atamıyorsun.hem normal bir şey yani mesajlaşmak niye atılalım ha eğer atılacaksak niye mesajlaşma zorunluluğu gelsin ki bence biri sapık diye şikayet etmeden bişey olmaz ama araştırreis bende merak ediyorum spamlamadan muhabbet etsek ban yermiyiz siteden
komple kötü olmuş50 yorum işi kötü olmuşş
aynen öyle reis arada 20 dakkada 1 msj atarım artıkvalla bilmiyorum ama her mesaj 50 saniyede bir atılıyor hızlı hızlı atamıyorsun.hem normal bir şey yani mesajlaşmak niye atılalım ha eğer atılacaksak niye mesajlaşma zorunluluğu gelsin ki bence biri sapık diye şikayet etmeden bişey olmaz ama araştır
aha hz.süper üye gelmiş 1 kişi ile mesajlaşırsak olur mu yoksa 50 farklı kisi mi lazım
Eğer öyle ise biraz daha sabırYanlız Benim Bildiğim Kadarıyla Onaylı Üye Olup Üyelik Tarihinin En Az 48 Saat Olması Gerekiyor Arkadaşlar İyi Eğlenceler
evet bu yerin altına girmeli hilelerde var eger bu sitenin hilesinde mevcut ise efsane olur tabiki ben ne zaman hile kullansam belli etmiyorum bir tek sekmeme ve wall ile oynuyorum gerisi pek önemli degilSinir harbi yaşadım şu hile yüzünden biraz da millet yaşasın oynanmıyor düz çünkü adam duvarın arkasından görüyor, 1000 metre öteden buglu haritadan gelip headshot atıyor bu nedir
There are of courseŞimdi 50 mesaj yapınca anında onaylı üye veriliyor mu ? verildiği zamanda pubg lite kabus hack oluyor demi ?
Yes, but I guess you can play with 50 messagespubg lite için 300 mesaj gerekli onaylı üyede direk olmuyosun biraz bekletiyor seni