Süper Üye
Pubg lite hilesi güncel değilmi çünkü lobide hile açılıyor ama oyuna girince şüpheli programlar tespit edildi diye bir hata veriyor sebebini biliyormusunuz
Fix yedi hile sanırımpbg lite hilesi güncel değilmi çünkü lobide hile açılıyor ama oyuna girince şüpheli programlar tespit edildi diye bir hata veriyor sebebini biliyormusunuz
Ama çalışıyor diye gözüküyor Hack Center (UI) deFix yedi hile sanırım
Hile fix yedi yazmaz zaten hocam gün içinde kapanır muhtemelen güncellemek içinAma çalışıyor diye gözüküyor Hack Center (UI) de
Teşekkür ederim şimdi denicemHile fix değil c diskindeki kprocesshacker dllsi varsa silin.
Hile fix değil c diskindeki kprocesshacker dllsi varsa silin.
[Onu nasil bulacaz ?
hile fix mix yemediHile fix yedi yazmaz zaten hocam gün içinde kapanır muhtemelen güncellemek için
Bizde niye çalışmıyor hocam ozamanhile fix mix yemedi
kanka çalışıyor bu bilgisayardan c diskine gir proceshackes.dll diye bişey olması lazım onu sil silinmiyorsa k proceshacker indir pc ne sonra denetim masasından sil olun pc yeniden başlattığında Yok olacaktırBizde niye çalışmıyor hocam ozaman
Hile fixlenmedi brohile fixlendi dostum
Daha açık anlaltsan bulmam için iyi olurdu c girdim ama milyonlarca dosya var nasil bulabilecen onu bilmiyomKanka internette araştır
Post automatically merged:
kanka çalışıyor bu bilgisayardan c diskine gir proceshackes.dll diye bişey olması lazım onu sil silinmiyorsa k proceshacker indir pc ne sonra denetim masasından sil olun pc yeniden başlattığında Yok olacaktır
Post automatically merged:
Hile fixlenmedi bro