PUBG Lite'den ban yememe yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vio
Onaylı Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
pbg Litede Ban Yiyen İnsanlar her maçta bir Windows + R tuşuna basın ve oraya %temp% yazın o dosyaların hepsini silin hiç ban yemiyorsunuz test ettim
not: eğer videoya çekip desteğe atarsa yersiniz ban. o yuzden sol üste birisi izliyorsa dikkatli oln legit oynayın.
bende böyle bir sorunun çözümünü arıyordum legit oynarsak ban yeme riskimiz yok yani?

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende böyle bir sorunun çözümünü arıyordum legit oynarsak ban yeme riskimiz yok yani?
rage oynasanda ban sorunu yok test ettim ama adamlar izleyipte videoya alırlarsa onu bilmem dikkatlı olucan sağ üste adam izliyorsa hop aimbot yok esp yok legit oyna onu gorunce hiçbir şey yapamazlar aga güven bana.

kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hileyi kullanlar ban riskini göze alsın elinde sonunda belli etmesen bile oyun algılıyo

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ban yedim ben daha demin öyle çok bir şey değil ya pubg lite insaflı davranmış öyle uzun süreli ban atmamış:)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
reportlanmıcak düzeyde kullanmak en güzeli sanırım ama yöntem içinde sağolasın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bu ve bu tür hileler için ban riski olduğu zaten biliniyor legit oynarsanız normalde daha uzun süre ban yemezsınız ama eninde sonunda ban yiyorsunuz bunu göze alarak ana hesaplarınızda açmayın hileyi olur biter

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
evet yardımcı oldu, ancak VPN indirme işlemini çalıştırmak veya zamanı (şehri) değiştirmek daha iyidir

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Deneyeceğim teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...