Merhaba siz konuyla ilgili bilgiye sahipmisiniz?Adam gibi adam ya bulamadigim makroyu buldum senin sayende reis merak etmeyin gencler ban riski yok ben 1 senedir kullaniyom bi bok olmadi simdi bunu kullaniyom on numara sekme en az suan
hocam nasıl yaptığın hakkında yardımcı olabilirmisin biz neden beceremedik :sAdam gibi adam ya bulamadigim makroyu buldum senin sayende reis merak etmeyin gencler ban riski yok ben 1 senedir kullaniyom bi bok olmadi simdi bunu kullaniyom on numara sekme en az suan
Bro pcnde logotech in programi yuklumu eger g102 yada g300s gibi dpi ayari yuksek mousin varsa program ile yapabilirsin logitech ekipman olmasi sart zaten logitech mousun varsa macroya gerek yok nisan aldigin zaman ince ayar yapabiliyon fakat macroyu aimbot ile kullandiginda cok ise yariyor en basta dpi ayarini yap mouse ayarlarini pc den orta ayara cekhocam nasıl yaptığın hakkında yardımcı olabilirmisin biz neden beceremedik :s
adminin dediklerini uygula bide programi indir mouseyi tanit dpi ayarini dusur pcden ise mouse ayarini orta yap bilgisayarin diskine denilen kodlari uygula oluyo ama oyle nokta atisi bi ozellik beklemeyin akm gibi bi silahta bile yuzde 60 yuzde 70 gibi tepmeyi sapmayi onluyoSelamun aleyküm logitech g900 kullanıyorum ancak tepmeme makrosu ayarlayamıyorum konuyla ilgili yardım etme sansınız varmı ?
Post automatically merged:
Merhaba siz konuyla ilgili bilgiye sahipmisiniz?
Logitech g102 bu konuda yardımcı olabilir misinBro pcnde logotech in programi yuklumu eger g102 yada g300s gibi dpi ayari yuksek mousin varsa program ile yapabilirsin logitech ekipman olmasi sart zaten logitech mousun varsa macroya gerek yok nisan aldigin zaman ince ayar yapabiliyon fakat macroyu aimbot ile kullandiginda cok ise yariyor en basta dpi ayarini yap mouse ayarlarini pc den orta ayara cek
adminin dediklerini uygula bide programi indir mouseyi tanit dpi ayarini dusur pcden ise mouse ayarini orta yap bilgisayarin diskine denilen kodlari uygula oluyo ama oyle nokta atisi bi ozellik beklemeyin akm gibi bi silahta bile yuzde 60 yuzde 70 gibi tepmeyi sapmayi onluyo
meraba yardimci olurmusun acaba? banadaTam ihtiyaç anında hocam elinize sağlık
Meraba knk banada yapa bilirmisin? sana zahmetsen fire butonunu pause yaptıgında makro senin yerine o tuşa basıyor işte öyle ateş ediyor ve silahı otomatik modda değil tekli modda kullanıcaksın o kendi otomatik ateş ediyor bastıgında.
yapamadıysan tw üzerinden bağlanıp yapabilirim özel mesaj atarsın.
Banada yardımcı olurmusun video acılmıyor şimdisen fire butonunu pause yaptıgında makro senin yerine o tuşa basıyor işte öyle ateş ediyor ve silahı otomatik modda değil tekli modda kullanıcaksın o kendi otomatik ateş ediyor bastıgında.
sen fire butonunu pause yaptıgında makro senin yerine o tuşa basıyor işte öyle ateş ediyor ve silahı otomatik modda değil tekli modda kullanıcaksın o kendi otomatik ateş ediyor bastıgında.
Çalıştı teşekkürler
Allah rızası için yardım kardeşim 2 gündür uğraşıyorum mouse logitech G903 bütün işlemleri harfiyen yaptım ama olmuyor.meraba yardimci olurmusun acaba? banada
Meraba knk banada yapa bilirmisin? sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?