PUBG Logitech Macro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Selamun aleyküm logitech g900 kullanıyorum ancak tepmeme makrosu ayarlayamıyorum konuyla ilgili yardım etme sansınız varmı ?
Post automatically merged:

Adam gibi adam ya bulamadigim makroyu buldum senin sayende reis merak etmeyin gencler ban riski yok ben 1 senedir kullaniyom bi bok olmadi simdi bunu kullaniyom on numara sekme en az suan
Merhaba siz konuyla ilgili bilgiye sahipmisiniz?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Olmuyor olmuyor d deki dosyayı bi turlü görmüyor herşeyi denedim ya doaya yok diyor yada erişim reddedildi diyor yardımcı olabilecek varmi

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bi ben mi beceremedim bunu. en üsttekini komple kopyalarak yapıştırıp yaptım ama olmuyor.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
@LeftSpace
hocam kopyalıp yapştırdım ama olmuyor yardımcı olabilirmisin acaba?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Adam gibi adam ya bulamadigim makroyu buldum senin sayende reis merak etmeyin gencler ban riski yok ben 1 senedir kullaniyom bi bok olmadi simdi bunu kullaniyom on numara sekme en az suan
hocam nasıl yaptığın hakkında yardımcı olabilirmisin biz neden beceremedik :s

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
hocam nasıl yaptığın hakkında yardımcı olabilirmisin biz neden beceremedik :s
Bro pcnde logotech in programi yuklumu eger g102 yada g300s gibi dpi ayari yuksek mousin varsa program ile yapabilirsin logitech ekipman olmasi sart zaten logitech mousun varsa macroya gerek yok nisan aldigin zaman ince ayar yapabiliyon fakat macroyu aimbot ile kullandiginda cok ise yariyor en basta dpi ayarini yap mouse ayarlarini pc den orta ayara cek

Selamun aleyküm logitech g900 kullanıyorum ancak tepmeme makrosu ayarlayamıyorum konuyla ilgili yardım etme sansınız varmı ?

Merhaba siz konuyla ilgili bilgiye sahipmisiniz?
adminin dediklerini uygula bide programi indir mouseyi tanit dpi ayarini dusur pcden ise mouse ayarini orta yap bilgisayarin diskine denilen kodlari uygula oluyo ama oyle nokta atisi bi ozellik beklemeyin akm gibi bi silahta bile yuzde 60 yuzde 70 gibi tepmeyi sapmayi onluyo

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bro pcnde logotech in programi yuklumu eger g102 yada g300s gibi dpi ayari yuksek mousin varsa program ile yapabilirsin logitech ekipman olmasi sart zaten logitech mousun varsa macroya gerek yok nisan aldigin zaman ince ayar yapabiliyon fakat macroyu aimbot ile kullandiginda cok ise yariyor en basta dpi ayarini yap mouse ayarlarini pc den orta ayara cek

adminin dediklerini uygula bide programi indir mouseyi tanit dpi ayarini dusur pcden ise mouse ayarini orta yap bilgisayarin diskine denilen kodlari uygula oluyo ama oyle nokta atisi bi ozellik beklemeyin akm gibi bi silahta bile yuzde 60 yuzde 70 gibi tepmeyi sapmayi onluyo
Logitech g102 bu konuda yardımcı olabilir misin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
erişim reddedildi uyarısı veriyo program nedeni nedir bilen varmı acaba

Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar. Scripti yüklediğimde masaüstünde sorunsuz calısırken oyun içinde 1 kere ateş ediyor bırakıyor. Yardım ederseniz sevinirim

Üye
6 HİZMET YILI
Hocam bana yardımcı olabilirmisiniz yahu ne yaptıysam yapamadım :) Pubg tutorial dosyası ile ilgili bir sıkıntım var :(

Videonuzu izledim 100 defa :D ne yaptıysam beceremedim.

Üye
6 HİZMET YILI
Tam ihtiyaç anında hocam elinize sağlık
meraba yardimci olurmusun acaba? banada

sen fire butonunu pause yaptıgında makro senin yerine o tuşa basıyor işte öyle ateş ediyor ve silahı otomatik modda değil tekli modda kullanıcaksın o kendi otomatik ateş ediyor bastıgında.
yapamadıysan tw üzerinden bağlanıp yapabilirim özel mesaj atarsın.
Meraba knk banada yapa bilirmisin? sana zahmet

Üye
6 HİZMET YILI
LeftSpace bana da yardımcı olurmusun şuanda video izleyemiyorum

sen fire butonunu pause yaptıgında makro senin yerine o tuşa basıyor işte öyle ateş ediyor ve silahı otomatik modda değil tekli modda kullanıcaksın o kendi otomatik ateş ediyor bastıgında.
Banada yardımcı olurmusun video acılmıyor şimdi

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI

Ben sana ulaşamadım rica etsem sen bana ulaşır mısın ?

(06:22:28) Script Loaded (Playerunknown's Battlegrounds)

gLua.Library loaded!

aktif

doğru şekilde bunu aktif edebiliyorum. Oyundaki fire butonuna pause tuşunu atıyorum. f2 den f6 ya kadar silahları alıp tekli modda deniyorum fakat seri atış yapamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...