PUBG Logitech Macro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar rica etsem yardım edebilecek var mı ? ben yapamadım galiba :(

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cannot open C:\Users\Pc\Desktop\pubg tutorial pm\gLua.lua: No such file or directory glua bir türlü aktif olmuyor
Videodakileri harfi harfine uygula boşluklara bile dikkat et ve gLua.lua'nın içine kodu yapıştırırken notepad++ uygulamasını kullanarak yap bende yoktu internetden indirdim ve kodu yapıştırınca kaydet kaydetmeden çıkma ben yaptım aktif oldu

ancak kapatma tuşu çalışmıyor elimde pompalı var sıkmıyor sol alt tuşuna basıyorum hala sıkmıyor m416 teklideyken tarıyor kapatmak için sol alta basıyorum ateş ediyorum teklideyken yine tarıyor
Updated....

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bluestacks de pugb mobile giriş yaparken hata veriyor. yardımcı olursanız sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende logitech h150 var ama yazılım desteği yok yinede bu programı indirsem macro yapabilirmiyim mousem bloody a9

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle eline sağlık - lakin çalışmıyor oyundada pause ayarladım hatta pupg girince(17:30:09) Script Loaded (Playerunknown's Battlegrounds) yazıyor ama çalışmıyor malesef. (f1 f2 allah ne verdiyse denedim ne aşağı çekiyor ne birşey yapıyor)

gAm üstünde reçel bugünlerde geçer
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunun aynısını steelseries engine için yapabilir miyiz hocam var mı böyle bi desteğiniz ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benim mause logitech ama bu videoda gösterilenlerin aynısını yapmama ragman olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...