Aim de atıyorBan atıyor sekmeme diye biliyorum aimbot kullanın
Kafaya gitmiyor bellide olmuyor ztn daha kullanışlı ve safeİnşallah gelir.Benim açımdan aimbottan daha kullanışlı.
ben razıyım artık bıktım araplardan uçanı sürüneni arabası ile gezenimi dersinSekmeme yani norecoil banlatması yüksek bir özellik. Çünkü,gerek videoda çok belli oluyor,şikayetlerde direk şutlanırsnız; gerekse vurduğunuz kişi hemen tüm mermileri yiyeceği için hızlı bir şekilde öleceğinden her vurduğunuz reportlayacaktır.
i am not ban level 53 aimbotBan atıyor sekmeme diye biliyorum aimbot kullanın
no no it doesnt like thatI think it will be like hoonds in this game.
w
Hacım yabancı hilelerde var,lakin adamlar dolar üzerinden satış yapıyor. Bununda bizdeki karşılığı aylık 200-250 tl oluyor. Adamlar bu işten para yedikleri için sürekli güncelleyip oyunu takip ediyorlar. Yine banlatıyor diye duydum ama piyasadaki bedava hilelerin aim botu kadar değil.Yinede bu adamlara bu ladar para kaptırmak yazık günahtır. Wallhackle oynamak dışında pek çare yok. Kaldıki herkeste yayın olan bir aim bot, no recoil olsa inan bir gün bile dayanamayıp oyunu bırakırsın.ben razıyım artık bıktım araplardan uçanı sürüneni arabası ile gezenimi dersin
you use aimbot or no recoili am not ban level 53 aimbot
i use aimbot or esp not ban a few 2 hours i play this game with out any Ban Level 53you use aimbot or no recoil
bilemem usta arastur ozamanAim de atıyor
Post automatically merged:
Kafaya gitmiyor bellide olmuyor ztn daha kullanışlı ve safe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?