❌Pubg Mobile Hilesi Güncel Görünüyor Ama Güncel Değil

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba herkese selamlar , Pubg Mobile oyunu hileler kısmında güncel aktif olarak görünüyor ancak hile çalışmıyor esp çalışmıyor hile açılıyor ancak özellikleri çalışmıyor örnek ESP gibi. Konu ile alakalı bir çok kişi hile güncellenmesi için yorumda bulunuyor talep ediyor. Formda admin yönetici yetkili hiçkimse yok mu neden bir açıklama yapılmıyor çok fazla talep var ancak pubg mobile ne zaman güncellenecek hakkında yorum açıklama yapan göremedim lütfen hile güncellemesi ile alakalı açıklama yaparsanız çok mutlu oluruz en azından tarih verseniz ona göre form kirliliği yapılmamış olur herkse iyi formlar.

@nader11ndeu @ioz @Adc Main @maskelihileci @PeachCat

-18.06.2025

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
şuan için güncelleme yapamıyorum. Bakabildiğim zaman bildirim alacaksınız güncellendiğinde.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamlar , dönüş yapıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim size. Umarız yakın zamanda güncelleme sağlarsınız bir çok kişi güncellemeyi bekliyor tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pubg mobile için geri dönüş planlıyorum umarım en kısa zamanda güncelleyebilirsiniz hocam emeklerinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
It's been 10 years since you said that