PUBG:M Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selamün Aleyküm arkadaşlar. (Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın.)

Yaklaşık 2 aydır PUBG:M tencent emülatör üzerinden oynuyordum. Kasmalar donmalar droplar vs. çok fazlaydı. Sistemim de iyi değil zaten maksat oynamak.
Artık bu droplar Vikendi haritası güncellemesinden sonra katlanılamaz hal almaya başladı. Forumda gezinirken PUBG:M sekmeme, VİP hack vs. videoları sürekli LDPlayer üzerinden çekilmiş. Dikkatimi bu çekti. LDPlayer üzerinden daha az kasarak mı oynuyorsunuz. Yoksa farklı bir sebepten mi bunu belirtirseniz çok memnun olurum. Ayrıca pc üzerinden kasmadan, kassa bile aşırı şekilde kasmayacak bir şekilde oynamamı sağlayacak bir emülatör önerirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
İyi Forumlar...

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Phoenıx os Roc kurmak ıstersen fps olarak senı tatmın eder hemde emulator detected uyarısı vermez.Sadece kontrollerı TGB'den bıraz kötu

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de var.Sistem olması gerekenin çok üstünde ama 60 fps'i göremedim daha.Karşıma adam çıkınca 5 sn takılıyo,gelene kadar ölmüş oluyorum zaten.
1-) Oyunun optimizasyonu bok gibi (Bu tür oyunların genel sorunu,en iyi optimizasyon fortnite da).
2-) Phoenix os önermiş bazıları.

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben pubg lite oynuyorum resmi pubg nin beleş pc sürümü tgb de en düşük ayarlarda 20 fps ama pubg lite da 60 fps alıyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Wİndowsu silmen lazım değil yanına kurabilirsin açılışta Pubg oynayacaksan Phoenix seç yeter.Ayrıca TGB ayarlarından directx alırsan düzelebilir.Bende hd610 var akıcı şekilde oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun var çözüm Phoenix OS başka işletim sistemlerini düşünme Remix OS filan onlar'da da kasmalar yaşadım fakat Phoenix OS'da 0 kasma.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bendede aynı sorun var çözüm Phoenix OS başka işletim sistemlerini düşünme Remix OS filan onlar'da da kasmalar yaşadım fakat Phoenix OS'da 0 kasma.
Remix Os Geliştirilmiyor yani Pubg desteklemiyor.Prime Os var ama bence en iyi Phoenix Os ROC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...