Pubg m. Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar rütbem elmas 5 fakat mesela 10 adam öldürdüm rütbem yükseliyor ama ekrana bronz 5 ten 4 yükseldigim yazıyor. Sezon yerine girdiğimde rütbem elmas 5 te hala nasıl bir sorundur bu anlamadım oyunu silip yüklücem olur inşallah. Nedenini bilen var mı ?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Solo duo ve squadin ayri ranklari var belki sen solo da diamond 5 sen o macta duo girmissindir

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aynısı bana da oldu bu lanet sorununun çözümünü biliyorum oyun otomatik serverini değiştirmiş %99.99 mesela europe de elmas 5 isen oyun seni asia ya falan atabiliyor asia için ayrı ligin olur her kıta için ayrı ligin olur oyun kurma ayarında kıtanı elmas 5 olduğun kıtaya ayarla düzelicektir k.g

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Aynısı bana da oldu bu lanet sorununun çözümünü biliyorum oyun otomatik serverini değiştirmiş %99.99 mesela europe de elmas 5 isen oyun seni asia ya falan atabiliyor asia için ayrı ligin olur her kıta için ayrı ligin olur oyun kurma ayarında kıtanı elmas 5 olduğun kıtaya ayarla düzelicektir k.g
Allah razı olsun hiç farketmemiştim :D ortadoğuda platin 4 e kadar kastım boşu boşuna :d
Post automatically merged:

Ortadoğuda daha iyi ms alıyorum o yüzden oraya atmış sanırım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Abi bana uruguay bayrağı koyup, bronz beş dedi. Dedim aha maç sonu ban atıcak. Sonra her maç tuhaf tuhaf bayraklar gösterip kademelerimi farklı göstermeye başladı. &80 doğru gösterirken %20 yanlış gösteriyor maç sonlarında. Korkutan bir BUG, ama hiç bir anlamı olmayan bir hata. Onun yeni özellik olduğunu düşünüp, her yeni özelliğin bir BUG'u olduğunu söyleyip, tedirgin olmamanı yoluna devam etmeni öneririm. iyi forumlar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şöyle bir şey tekli oyun 2 li oyun ve 4 lü oyunun rütbe sistemi farklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...