pubg lite değil steam versiyonuforumda pubg lite macrosu aratırsan bulursun
tamamdır abi teşekkürler discord bırakayım isterseniftardan sonra yardımcı olayım eve geçince kardeşim ?
sitede olması lazımarkadaşlar bloody mouse ye sahibim core 3 aktif pubg için macrosu olan birisi atarbilir mi teşekkürler
baya araştırdımda bulamadım sen biliyorsan bir kaç site bana atabilir misinEn iyisini bulmak istiyorsan bence internet üzerinden aramayı dene brocum
Benim bildiğim site yok arkadaşım ayarlamıştı bana da kendisine de ben Pubg yi bırakınca makro gitti benim arkadaşıma sorarım ama ulaşırım sana hangi siteden bulduğunubaya araştırdımda bulamadım sen biliyorsan bir kaç site bana atabilir misin
tamam dostum teşekkürler discord veriyim sana kullanıyorsan buradan yollarsın Quelity#1050Benim bildiğim site yok arkadaşım ayarlamıştı bana da kendisine de ben Pubg yi bırakınca makro gitti benim arkadaşıma sorarım ama ulaşırım sana hangi siteden bulduğunu
Tamam kardeşim dediğim gibi söz vermiyim ama ulaşırsam bayadır konuşmuyoruz çünkütamam dostum teşekkürler discord veriyim sana kullanıyorsan buradan yollarsın Quelity#1050
tamamdır teşekkürlerTamam kardeşim dediğim gibi söz vermiyim ama ulaşırsam bayadır konuşmuyoruz çünkü
var kardeşim kendin de yapabilirsin headshot kısmından hepsini kendim yaptım parayla bulamazsın o kadar iyi makrolar özellikle m4 ak ve m4 3x (hassasiyet 45 dikey 2.00)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
makrolar ban sebebi değil donanımımın özelliğini kullanıyorum ve mithrain wtcn gibi ünlü yayıncılarda makro kullanıyorlite mı gerçekmi gerçek pubg de bence hiç açma dostum ban yeme ihtimalin çok yüksek olur
herhangi bir program ile çalışmıyor mu bu macrotamam dostum teşekkürler discord veriyim sana kullanıyorsan buradan yollarsın Quelity#1050