- Konuyu başlatan
6 aydir kullaniyorumKralsın, canım zaten pubg çekiyordu. Ban olayı nasıl peki ?
6 aydir kullaniyorumKralsın, canım zaten pubg çekiyordu. Ban olayı nasıl peki ?
İyi bakalım, az sonra deneyeceğim, Eyvalah.6 aydir kullaniyorum
ben denedim knk güzel la iyi toparlıyor sekmeyi en azından mousepad bitirme derdin kalmıyorİyi bakalım, az sonra deneyeceğim, Eyvalah.
Any mouse with a good sensor will do the same jobBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAfter downloading, open and enter pubg, then enter training mode and take it to windowed mode, then press 0, it will be written on, if there is 26 9 with arrow keys, then get full screen and start playing good games
thats what you thinkAny mouse with a good sensor will do the same job
kanka hasar bugu olmuyor mu yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyukledikten sonra acin ve pubgye girin sonra antrenman moduna girin ve pencereli moda alin sonra 0 a basin on yazicak orda ise ok tuslari ile 26 9 yapin sonra tam ekran alin ve oynamaya baslayin iyi oyunlar
yokkanka hasar bugu olmuyor mu ya
knk emin ol 6 aydir kulolaniyorum yesem simdiye ben yemistimben denedim knk güzel la iyi toparlıyor sekmeyi en azından mousepad bitirme derdin kalmıyorama ban durumundan korkuyorum umarım ban yemem hesap da skinli falan benimde değil korku var lakinb u oyuna mı etki ediyor mouse 'a mı ? yan hesaptan biraz poligonda denedim sonra çıktım ban yemedim tabi ranked girdikçe report yersem nolur bilmiyorum
knk tabfire ne işe yarıyor biliyor musun?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyukledikten sonra acin ve pubgye girin sonra antrenman moduna girin ve pencereli moda alin sonra 0 a basin on yazicak orda ise ok tuslari ile 26 9 yapin sonra tam ekran alin ve oynamaya baslayin iyi oyunlar
teşekkürklerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyukledikten sonra acin ve pubgye girin sonra antrenman moduna girin ve pencereli moda alin sonra 0 a basin on yazicak orda ise ok tuslari ile 26 9 yapin sonra tam ekran alin ve oynamaya baslayin iyi oyunlar
link mevcut değil yeniler misin?rica ederim reis
TAB FIRE ne işe yarıyor hocam?yok
Post automatically merged:
knk emin ol 6 aydir kulolaniyorum yesem simdiye ben yemistim
link mevcut değil yeniler mling verirmisin
Sen daha önceden indirdiysen paylaşır mısın?TAB FIRE ne işe yarıyor hocam?