Pubg Mobi̇le Emülatör Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar önceli̇kle merhaba kullanmakta olduğum bi̇lgi̇sayarimin özelli̇kleri̇ gayet i̇yi̇ ama pubg emi̇latörde aşiri kasiyor si̇zce ayar nasil olmali bi̇lgi̇si̇ olan var mi ? Şi̇mdi̇den teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
64 bit gameloop yüklersen kasma azalabilir ama bu seferde hileyi kullanamazsın çünkü hile 32 bit gameloop gerektiriyor

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hileyi normalde de kullanamıyorum ki hamen ban atıyorlar

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
emulatör ayarlarına gir oradan ram ayarını en sondakisine çek oda fayda edebilir

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
çözünürlüğü düşür çekirdeği full çek düzelir

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gameloop u kalıntılarıylan beraber silip yeniden yükleyebilirsin Temp klasörünün içindeki çerezler falanda kastırabilir onlarıda sil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kral bendede eskıden ufa kufak droplanmalar oluyordu bıos tan ufak dokunmalar yaptım overclok anakartın modelı neyse yaz youtuba ordan bak bende faydası oldu emınım sendede olackatır birde arkadaşlar 64 bit indir diyorda tam tersi değil mi ya ? yotube da kı yayıncıların hepsı 32 bıt ındırmemızı tavsıye edıyor yada 64 bıtte bı guncelleme falan geldı kasmıyoda da benım mı haberım yok ?
Post automatically merged:

ekstradan başlata sistem yapılandırması yaz ordan çıkan ilk şeye gir önyüklemeye tıkla ordan gelişmiş seçenekler daha sonra sol yukarda ilemci sayısı tikleyip fulle aynı şekilde bellek üst sınırı sonra uygula yenıden başlat bu da bir diğer çözüm

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kral bendede eskıden ufa kufak droplanmalar oluyordu bıos tan ufak dokunmalar yaptım overclok anakartın modelı neyse yaz youtuba ordan bak bende faydası oldu emınım sendede olackatır birde arkadaşlar 64 bit indir diyorda tam tersi değil mi ya ? yotube da kı yayıncıların hepsı 32 bıt ındırmemızı tavsıye edıyor yada 64 bıtte bı guncelleme falan geldı kasmıyoda da benım mı haberım yok ?

ekstradan başlata sistem yapılandırması yaz ordan çıkan ilk şeye gir önyüklemeye tıkla ordan gelişmiş seçenekler daha sonra sol yukarda ilemci sayısı tikleyip fulle aynı şekilde bellek üst sınırı sonra uygula yenıden başlat bu da bir diğer çözüm
kim demişse uydurmuş tam tersi 32 bit gameloop kasıyor bana kalsa 64 biti yüklerdim ama hile için mecbur katlanıyorum 32 bit olana

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir ekleme daha yapıyorum youtube dan baktım be 32 bit gameloop kesınlıkle daha iyi 64 bit indireyım deme sakın pekı 64 bıt veya 32 bıt gameloop kullandıgımı nereden anlayabılırım dıyorsan bunun da basıt bır yolu var gameloop ta sağ en üste 3 çizgi var alt alta ona tıkla ordan güncellemeleri konrol ete tıkla eğer mevcut sürüm 4.1 ile başlıyorsa doğru gameloopu kullanıyosundur ama eğer mevcur surum 5.1 ile başlyıorsa yanlıs surum 32 biti ındırmen gerek

kim demişse uydurmuş tam tersi 32 bit gameloop kasıyor bana kalsa 64 biti yüklerdim ama hile için mecbur katlanıyorum 32 bit olana
valla ben en aza 7 8 defa formatlayıp ındırıdım ıkı surumu de 32 bıt kesınlıkle daha ıyı geldı bana hıle falan da kullanmıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
gameloopun kendi uygulaması var onu indirirsen birde birkaç fps arttırma izlersen fpsin artabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
zaten tam uyumlu değil benim de sistemim iyi ama drop yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...