hileyi normaldede kullanamıyorum ki hemen ban atılıyor64 bit gameloop yüklersen kasma azalabilir ama bu seferde hileyi kullanamazsın çünkü hile 32 bit gameloop gerektiriyor
peki benim ekran büyük bu ölcülerde bulanıklasıyor ekran1024x768 öneririm
sizde var mı ayargamelopun x 64 bitini yüklemen lazım bir de gameloop ayarlarını yapman lazım
en sonda reis hala kasma var anlamadım gittiemulatör ayarlarına gir oradan ram ayarını en sondakisine çek oda fayda edebilir
işlemciyide ayarladınmı olmadı ikisinide otomatik yap kendi ayarlasın daha iyisizde var mı ayar
Post automatically merged:
en sonda reis hala kasma var anlamadım gitti
akıcıda oyunuyorum rakiple karşılasınca donuyor bu seferdeoyun üzerinden akıcıya aldıysan sorun yaşamaman lazım
evet hepsi ayarlı şuanişlemciyide ayarladınmı olmadı ikisinide otomatik yap kendi ayarlasın daha iyi
kim demişse uydurmuş tam tersi 32 bit gameloop kasıyor bana kalsa 64 biti yüklerdim ama hile için mecbur katlanıyorum 32 bit olanakral bendede eskıden ufa kufak droplanmalar oluyordu bıos tan ufak dokunmalar yaptım overclok anakartın modelı neyse yaz youtuba ordan bak bende faydası oldu emınım sendede olackatır birde arkadaşlar 64 bit indir diyorda tam tersi değil mi ya ? yotube da kı yayıncıların hepsı 32 bıt ındırmemızı tavsıye edıyor yada 64 bıtte bı guncelleme falan geldı kasmıyoda da benım mı haberım yok ?
Post automatically merged:
ekstradan başlata sistem yapılandırması yaz ordan çıkan ilk şeye gir önyüklemeye tıkla ordan gelişmiş seçenekler daha sonra sol yukarda ilemci sayısı tikleyip fulle aynı şekilde bellek üst sınırı sonra uygula yenıden başlat bu da bir diğer çözüm
valla ben en aza 7 8 defa formatlayıp ındırıdım ıkı surumu de 32 bıt kesınlıkle daha ıyı geldı bana hıle falan da kullanmıyorumkim demişse uydurmuş tam tersi 32 bit gameloop kasıyor bana kalsa 64 biti yüklerdim ama hile için mecbur katlanıyorum 32 bit olana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?