aga bu rusların bi prteime hilesi var csde de ban yemıyorlarmıs olabilirmi acabaArkadaşlar bu gün yine pubg m oynuyorduk 2 tane arap speed ile geldi bizi vurdu izledik bunları tüm harita bunları izlio herkes bildirmiş adamlarda 65 kill var nası ban yemiyor bunlar rank ı as kd.25 nasıl oluyor biri bi açıklayabilirmi gelip ücretli hile o yüzden yemezler yazmayın bende kullandım ücretli ve ban attı
Adamlar Bi de para yatırıyor oyun skinler uc ler falan alıyorlar demekki bir şeyi iyi biliyor ayarlamaya falan iyi yapıyorlar ben dakikasında ban yedimArkadaşlar bu gün yine pubg m oynuyorduk 2 tane arap speed ile geldi bizi vurdu izledik bunları tüm harita bunları izlio herkes bildirmiş adamlarda 65 kill var nası ban yemiyor bunlar rank ı as kd.25 nasıl oluyor biri bi açıklayabilirmi gelip ücretli hile o yüzden yemezler yazmayın bende kullandım ücretli ve ban attı
knk özelden sitei bi atsanaaga bu rusların bi prteime hilesi var csde de ban yemıyorlarmıs olabilirmi acaba
biliyoruz ztn üstte uyardım paralı hile yazmayon diyearaplar zengin paralı hile kullanıyolar
adamlar fena bypass kullanmıştır kankaArkadaşlar bu gün yine pubg m oynuyorduk 2 tane arap speed ile geldi bizi vurdu izledik bunları tüm harita bunları izlio herkes bildirmiş adamlarda 65 kill var nası ban yemiyor bunlar rank ı as kd.25 nasıl oluyor biri bi açıklayabilirmi gelip ücretli hile o yüzden yemezler yazmayın bende kullandım ücretli ve ban attı
yapmak lazım öyle bi hileŞağlam hile kulanıyolar hacı
hangi birini banlatalım her maç en az 5 kişi hile oluo ayrıca bunlar banı fln da açtırıo bence hesapları fulladamları banlamak isterseniz ticket atın supporta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?