Pubg mobil araplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öyle bir hile olmaz knk dediğin gibiyse 1 2 gün sonra ban yer

Tom
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aga ücreti geçtim satılmayan sadece milletin kendisine özel hileler var. "Private" diye geçiyor. Adam kendisi yapıyor kimseye vermiyor. Hem ban yemiyor hemde hilesi mükemmel oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu gün yine pubg m oynuyorduk 2 tane arap speed ile geldi bizi vurdu izledik bunları tüm harita bunları izlio herkes bildirmiş adamlarda 65 kill var nası ban yemiyor bunlar rank ı as kd.25 nasıl oluyor biri bi açıklayabilirmi gelip ücretli hile o yüzden yemezler yazmayın bende kullandım ücretli ve ban attı
Aga ban yememesinin sebebi şudur hemen açıklık getireyim.Adamların hileleri öyle birşey ki seni çevrimdışı gösteriyor.Yani oyunda değilmişsin gibi gösteriyor seni.Bu yüzden ban yemiyolar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu araplar pubg de hileyi gerçekten iyi yapıyolar bende kullandım 1 maç sonra ban yedim

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşım Pubg' nin sistemi yapmış olduğum araştırmalar sonucu edindiğim bilgi şu şekilde. Bu yapılan raporlamalarla oyunun hakemlerine düşüyor ve bunun için ilgilenen bir çok hakem bulunmakta. Yapılan raporlamaları tek tek kontrol etmekteler ve bu şekilde hile unsuru bir durum yakaladıklarında babalarının oğulları olsa bile ban atıyorlar. Para mara hikaye yeterki dikkatini çeksin hakem heyetinin.

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşların dediği gibi paralı hile ama modlar açıklama yaptı öyle bişi yok gelde inan

Üye
6 HİZMET YILI
aynen ya şu arap ve ruslardan gınağa geldi georgepoolda 1000 metre uzaktan vurdular

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
araplarda para cok petrol kralları basıyolar parayı bize oyun oynatmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...