Pubg Mobil Arapların hilesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yaw arkadaşlar Arapların hileleri nasıl ya adamlar 1000metreden duvar arkası vuruyor bu hileyi yapmayı bilen biri varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
memoryhackers ekibi de yapar o hileyi ama ban yemen max 1 saat sürer adamlar hem güvenli hem ban atmayan hile yapıyorlar o araplarınki günde bir güncelleme geliyor içi mining dolu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
O hileleri kullanman için çok güçlü sistemin olması lazım. Dword hack için kasıyor diyoruz o hilelerin oluşturduğu miningler ile oynanmaz hal alırsın. Bir ara Çin ekiplerinin yaptığı bir hileyi denedim eski sürüm için oyunu oynayamadım bile.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kanka araştırmalarımın sonucuna göre telefondan alınan hilelerin paralı olduğunu gördüm. 12 tl ile 20 tl arası gördüm ama aylık mı bilmiyorum.
Post automatically merged:

ama ban yedirir. Dword teamın bide sybte teaminkinden şaşma dword vip çalışan hiledir güzeldir. Belli ettiğim halde 3-4 aydır yemedim. UMARIM YEMEM !

aRda
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Beyler biz bulalımda o 1 saatin zevkini kimse veremez duvardan bambambam

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu forumda başka hilenin linki ve adresi verilmez ama dediğimiz gibi en temiz ve en düzgün çalışan hile şuan Dword diğer hileler paso reklam kaynıyor sırf free key alabilmek için. Hileye de para vermeye değmez açıkcası.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
memoryhackers ekibi de yapar o hileyi ama ban yemen max 1 saat sürer adamlar hem güvenli hem ban atmayan hile yapıyorlar o araplarınki günde bir güncelleme geliyor içi mining dolu
Arkadaş Yapan Yapıyor Bizimkiler de Yapıyor Ama Bazıları Başka Yerlerden Alma Yapıyor İsim Vermeyeyim Forumda Makro Hilesi Var Mesela O İnternetten Alma Ama Şu da Var ki dword ekibi Olsun Şu Olsun Onlar İşlerinde Gayet İyi Fark Etmişsen Bazı Hilelere Çok Geç Güncelleme Geliyor veya Hiç Gelmiyor Neden Çünkü Onlar İnternetten Alınan copy&paste ve Cr4ckler
"Linç Olmak İstemezdim Ama"

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim Memoryhacker yapımcılarından tek istediğim No-Recoilin geri gelmesi zaten No Recoil ve ESP olduktan sonra diğer hilelere gerek kalmıyor. Uzun zıplamışsın ne olur arabayı uçurmuşsun ne olur yani bunlar extrem fantazi istekler.

Üye
7 HİZMET YILI
böyle hileler maksimum 1-2 saat içersin de patlatılmış oluyor gerek yok kardeşim. Memory den vazgeçme derim.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler oyun cok kasiyor son guncellemeden sonra oynanmiyor oyundan sogudum sebebini bilen varmi ? Birde yeni forum olusturamiyomuyuz burada daha yeniyim yardimlarinizi bekliyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler oyun cok kasiyor son guncellemeden sonra oynanmiyor oyundan sogudum sebebini bilen varmi ? Birde yeni forum olusturamiyomuyuz burada daha yeniyim yardimlarinizi bekliyorum
Tencentten ayarlarını normal yap. düzenleştirme otomatik yap. oyuna gir. Akıcı - Düzenleştirme kapat. çentiğin altında da bir seçenek var onu da kapat. en azından stabil hale gelir.
Post automatically merged:

Motor kısmında DirecktX+ yap 4 seceneği de işaretle düzgünleştirmeyi kapat. hafızayı 4096 yap. işlemci 4 DP İ240

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hepsini yaptim youtubeden baktim denedim oyun cok takiliyo guncelleme gelmeden once bir gram takilma donma kasma yoktu simdi oyun oynanmiyor bile adam onumden bir anda kayboluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...