memoryhackers ekibi de yapar o hileyi ama ban yemen max 1 saat sürer adamlar hem güvenli hem ban atmayan hile yapıyorlar o araplarınki günde bir güncelleme geliyor içi mining dolu
O hileleri kullanman için çok güçlü sistemin olması lazım. Dword hack için kasıyor diyoruz o hilelerin oluşturduğu miningler ile oynanmaz hal alırsın. Bir ara Çin ekiplerinin yaptığı bir hileyi denedim eski sürüm için oyunu oynayamadım bile.
Bu forumda başka hilenin linki ve adresi verilmez ama dediğimiz gibi en temiz ve en düzgün çalışan hile şuan Dword diğer hileler paso reklam kaynıyor sırf free key alabilmek için. Hileye de para vermeye değmez açıkcası.
memoryhackers ekibi de yapar o hileyi ama ban yemen max 1 saat sürer adamlar hem güvenli hem ban atmayan hile yapıyorlar o araplarınki günde bir güncelleme geliyor içi mining dolu
Arkadaş Yapan Yapıyor Bizimkiler de Yapıyor Ama Bazıları Başka Yerlerden Alma Yapıyor İsim Vermeyeyim Forumda Makro Hilesi Var Mesela O İnternetten Alma Ama Şu da Var ki dword ekibi Olsun Şu Olsun Onlar İşlerinde Gayet İyi Fark Etmişsen Bazı Hilelere Çok Geç Güncelleme Geliyor veya Hiç Gelmiyor Neden Çünkü Onlar İnternetten Alınan copy&paste ve Cr4ckler
"Linç Olmak İstemezdim Ama"
Benim Memoryhacker yapımcılarından tek istediğim No-Recoilin geri gelmesi zaten No Recoil ve ESP olduktan sonra diğer hilelere gerek kalmıyor. Uzun zıplamışsın ne olur arabayı uçurmuşsun ne olur yani bunlar extrem fantazi istekler.
Beyler oyun cok kasiyor son guncellemeden sonra oynanmiyor oyundan sogudum sebebini bilen varmi ? Birde yeni forum olusturamiyomuyuz burada daha yeniyim yardimlarinizi bekliyorum
Beyler oyun cok kasiyor son guncellemeden sonra oynanmiyor oyundan sogudum sebebini bilen varmi ? Birde yeni forum olusturamiyomuyuz burada daha yeniyim yardimlarinizi bekliyorum
Tencentten ayarlarını normal yap. düzenleştirme otomatik yap. oyuna gir. Akıcı - Düzenleştirme kapat. çentiğin altında da bir seçenek var onu da kapat. en azından stabil hale gelir.
Hepsini yaptim youtubeden baktim denedim oyun cok takiliyo guncelleme gelmeden once bir gram takilma donma kasma yoktu simdi oyun oynanmiyor bile adam onumden bir anda kayboluyor