Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aimbot kullanma, sadece ESP kullan, düşmanların yerini gördüğünü fazla belli etme, 10 kişinin üzerinde öldürdüğün zaman zaten adamlar hileci olmasan bile şikayet ediyor
İstediğiniz kadar uğraşın eninde sonunda banlanıyorsunuz bu kadar basit. Belki 10-20 maç atıp banlanırsınız, belki şansın yaver gider de sisteme takılmazsan 150 maç sonunda As olmuşken de. İstersen gördüğün adama bilerek sıkma ya da bilerek öl en noob adammış gibi oyna hiç farketmez.. yakalıyor sistem bir şekilde ne olursa olsun.En az 10 hesap banlatmışımdır artık bıraktım. Her ne kadar nerdeyse her oyun hileye denk gelsemde ister inanın ister inanmayın şu an daha zevkli geliyor oyun.
Arkadaslar bundan 2 gun once ban dalgası vardı herhangı bır hıle acdıgınız oto ban yıyordunuz bu sıralar ban dalgası kalkdı magıc bıle acın cok zor ban yersınız.
her pubg surumunde ban var bellı etmesende ban atan sıstemın ozellıklerını bılmedıgımızden neye gore ban attıgını bılemıyoruz. bende steam surumunde yedım daha kıll almamıstım bıle ,zaten herkes hılelı oynuyo , ban atınca yenı hesapla tekrar gırıyo, bırakın adamlar yapsın hıleyı dımı , yenı hesap acmak kadar zor hıle yapmak
Post automatically merged:
pubg ya banı kaldırmalı yada paralı satılan dahıl tum hılelerı engellemelı, cok sacma bır sıstem