pubg mobil banned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg geçtiğimiz günlerde birçok arkadaşı banlamış bulunmakta bu siteden eklediğim arkadaşların çoğu ban yemiş banın sebebi bence aim bot kullanmak çünkü aim açmayan arkadaşlar ban yememiş dün gece bende ban yedim ama bana 5 dakika ban attı şanslıymışım.

ID:5115118989
(Bu arada aimbot kullanmayan klan arayan varsa istek yollasın yollarkende MH yazsın.)

Snapshot_20190508012540.png

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum aim açıp iyice belli ederseniz yersiniz valla aim açıyorum 0 belli etme ban yemiyorum gayet rahatım

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Az reportlandığın için 5 dk atmış olabilirler veya tam kanıt bulunamamıştır. Aşırı report yiyenlere sistem otomatikman ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aimi her zaman, 100 metreden uzakta olan ve bir şeylerin arkasına saklanan düşmanlarda kullanmayın. Fark ettirmeden adam tam eğilince veya çıkınca aime ve ateş etmeye basın böylece hem oyunun aimi gibi görünür hem de kolay kolay ban yemezsiniz. Bu arada üst üste birinci olmayın derim en çok bu etkiler, tarafımca denenmiştir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyunu kaldırıp yeniden kursam guest hesabındaki ban kalkar mı acaba? sıfırdan guest açıp oynamak istiyorum olmuyor?
kal
kalkmaz guestteki banı kaldırmak isteyenler
bu videoya baksın
Post automatically merged:

ben denedim oluyo benim hspta ban yedi 10 yıl sonra eski hsp a tkr geri dönülebiliyor

Üye
7 HİZMET YILI
Asıl kullandıgım hesap 10 senelik ban yedi ilk çıktığından beridir de kullanıyorum ne yalan söyleyeyim ne aim ne de recoil kullandım sadece ESP kullanıyordum. Bugün girdim ban yemiş. Yeni hesap açıp maça girdim ama daha ilk maçtan dakikasında yine 10 senelik ban attı. Bence hile detected gibi arkadaşlar ne diyorsunuz.

Çok report diyorsunuz ama açtığım diğer hesap ilk maçtan ilk dakikadan yediyani ne report u oluyor insan asdfgh zaten iyice soğumuştum bu da tuzu biberi oldu....

Son düzenleme:
Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
çinli sitelerden bulduğum antiban'ı kullanıyorum en fazla 1 saatlik ban atıyor.Tekrar girip devam ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
az önce bende ban yedim :D

ikinci banı da yedim :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...