Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim safe yazmışsın ama nedense her denememde dosyalar değiştirildi diyip ban yiyoruz

Yaklaşık 10 kere denedim ama olmuyor ...

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Mod apk Kurmadıysan ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hazreti Kutsal Yüce Süper Kahraman Başbuğ Baskumandan Imam Marasel Halife i Bin Süvari Ninja Komando Samuray Kung-fu Üstadı Kral Imparatr Bordo Bereli Sayın dışişleri bakanımız, içişleri bakanımız, ortaişler bakanımız, halifemiz,hanifemiz, baş imam, baş öğretmen,ilk ve son insanların kralı, kuzeyin tek sahibi, güneyin kudreti, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, fetöcülerin düşmanı, kandırılanların dostu, mimar,doktor, evliya,Westeros kralı,El Muzaffer-i daima, Payitahtı,Başkomutan, Gazi Sayın #Eq1NoX Han Hazretleri biraz wall hack sıkıntılı galiba schoolda adamı göstermedide hani o yüzden dedim ama elinize sağlık

Üye
7 HİZMET YILI
Banlıyor diyen arkadaşlar mod apk yi kurmadan banlanmayı beklemeyin.No recoilde zaten açtığınız an banlanıyorsunuz fazlada abartmayın

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam merhaba, Telefonum huawei p20 lite; Hack çalışıyor ama Color hack çalışmıyor. Aktif edildi yazıyor ama hiç bir şekilde Wall hack'a dair yürüme yok. Problem nedir, çözebilen varmı?

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
GÜNCELLENDİ

Yeni Özellikler eklendi Artık Tamamen Türkçe
NOT
AİM VE RECOİL BAN ATABİLİR SORUMLULUK SİZE AGİTTİR !

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Mod apk kur ve uygulama klonlayıcı ile pubg ac belki ozaman hata vermez ve ban atmaz.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
GÜNCELLENDİ

Yeni Özellikler eklendi Artık Tamamen Türkçe
NOT
AİM VE RECOİL BAN ATABİLİR SORUMLULUK SİZE AGİTTİR !
Hocam merhaba, Telefonum huawei p20 lite; Hack çalışıyor ama Color hack çalışmıyor. Aktif edildi yazıyor ama hiç bir şekilde Wall hack'a dair yürüme yok. Problem nedir, çözebilen varmı?

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Emeğine bilegine sağlık teşşekur ederiz ama lütfen tencent buddy icin güzel bir hile yapabilirmisin yardımcı olurmusun lütfen ...

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çalısmıyor max 5 dk sonra ban hangisini acarsan ac zaten wh ve renk calısmıyor bi kontrol edersen 20 kere deneddım

modlu apk burdan indirdim ayrıca

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hiç bir seçenek aktif kullanılmıyor. Hangi birini kullanırsanız kullanın, ban atıyor. Şunun riski var, bunun riski var değil. Seçeneklerin hemen hemen hepsini ayrı ayrı denedim, yanılmadım. Bypass iş görmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...