Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ban riski nedir hocam
Reporttamı sadece yoksa veri değişimi banı davarmıdır
Post automatically merged:

ve ayrıca alıntı bir lua olmamış türkçe yapabilirdiniz sadece lua sahibinin ismini değiştirmek yerine çalmayın çaldırmayın

Son düzenleme:
İstersen vur çıksın canım , Kanımı Maviye boya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sayın #Eq1NoX ne ulan? babanın ismini mi söylüyorsun!? Hazreti Kutsal Yüce Süper Kahraman Başbuğ Baskumandan Imam Marasel Halife i Bin Süvari Ninja Komando Samuray Kung-fu Üstadı Kral Imparatr Bordo Bereli Sayın dışişleri bakanımız, içişleri bakanımız, ortaişler bakanımız, halifemiz,hanifemiz, baş imam, baş öğretmen,ilk ve son insanların kralı, kuzeyin tek sahibi, güneyin kudreti, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, fetöcülerin düşmanı, kandırılanların dostu, mimar,doktor, evliya,Westeros kralı,El Muzaffer-i daima, Payitahtı,Başkomutan, Gazi Sayın #Eq1NoX Han Hazretleri diceksin! Teşekkürler

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Sayın #Eq1NoX ne ulan? babanın ismini mi söylüyorsun!? Hazreti Kutsal Yüce Süper Kahraman Başbuğ Baskumandan Imam Marasel Halife i Bin Süvari Ninja Komando Samuray Kung-fu Üstadı Kral Imparatr Bordo Bereli Sayın dışişleri bakanımız, içişleri bakanımız, ortaişler bakanımız, halifemiz,hanifemiz, baş imam, baş öğretmen,ilk ve son insanların kralı, kuzeyin tek sahibi, güneyin kudreti, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, fetöcülerin düşmanı, kandırılanların dostu, mimar,doktor, evliya,Westeros kralı,El Muzaffer-i daima, Payitahtı,Başkomutan, Gazi Sayın #Eq1NoX Han Hazretleri diceksin! Teşekkürler
Sakin Sakin Sakin...

İstersen vur çıksın canım , Kanımı Maviye boya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Selam dostum Ban riski olanları yazmışssın güzel Fakat diyeceğimö oki onları aöçmadanda Sistem otomatik ban atıyor hileyi güncellersen veya kapatırsan iyi olur çünkü yapanlar otomatik ban yediği için laf gelmesin kimseye

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam merhaba bu hileleri telefona yüklenen mobil pubg ile açabilir miyim ? olayı tam olarak anlayamadımda

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Anten Ban atıyor no recoilde Ban atıyor wallhackde Ban atıyor ağaçları çimleri kaldırmada Ban atıyor işe yaramaz

Üye
7 HİZMET YILI
when i on any thing the game crash and close what is the slove ?

Üye
7 HİZMET YILI
Anten Ban atıyor no recoilde Ban atıyor wallhackde Ban atıyor ağaçları çimleri kaldırmada Ban atıyor işe yaramaz
Şimdi neye göre attığına bağlı örnek veriyorum dün başıma geldi 4 kişi jeep hareket halinde boş arazide kapalı klübüne yanında frenleyip durdular 4 kişi girdi içeri ellerinde tava var :) Şimdi bu adamları reportladım %99 ban yediler.Göstere göstere hileyi ayuka çıkarmak var birde belli etmeden çıkarmak var.Radar kullanım mantıklı çimen kaldırmada dikkat edersen mantıklı kafaya isabet tek tek atarsan mantıklı gerisi bodozlamaz dalarsan zaten millet anlıyor.

Dün bir video izledim adam m24 ile arabadan iner inmez 2 el ateş ediyor koşan adama 1. adamı görmeden ateş etti vurdu dürbün kapanmadan 2. ateş etti koşan adama mesafede rahat 300 metre var dolayısıyla vurulan kişi ölüm anını izledi ve reportladı.Şimdi m24 tekrar geri mermi doldurması 3 saniye sen 1 sn aralıklarla ateş ediyorsan ben burda hile yapıyorum dersin.Kullanıma bağlı göstere göstere yapmak var adabıyla yapmak var.

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile mükemmel çalışıyor ama ilk oyundan sonra yeni oyuna girdiğimde, yerdeki eşyalari alamiyorum neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...