Yani Unlu olcamCrew de gözler üzerinde olacağından dolayı biraz dikkatli kullanır isen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bypass olduğu için zaten odada da emülatör görünmeyeceğinden bir sıkıntı olmaz emülatör açısından. Lakin anlaşılır isen videon cayır cayır discordlarda gezer bunu da bilİyi forumlar
Kötü bir ün ne kadar kıymetliyse insanların gözünde o kadar kıymetli olursunYani Unlu olcam![]()
sayfaya bi bak benceBende kayıt oldum ama pubg mobile android için nasıl hile programı yapabilirim
sistem zayfligindan dolayida olabilir eyer oyun takiliyorsa 100 de 100 islemcide sorun cok fazla yuk biniyor bendede oynanmaz durumda oyuzden 1inci sahis oynuyorum daha az kasiyoarkadaşlar bende bir şey sorayım. sbyte olan hile kullanınca pc hiç kasmıyordu normal pubg hilesiz açınca da kasmıyor ancak dword olan hilede adama ateş edecğim zaman böyle aniden kasmalar yaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim ? bazen 10 sn takılı kalıyor oyun.
Crew de gözler üzerinde olacağından dolayı biraz dikkatli kullanır isen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bypass olduğu için zaten odada da emülatör görünmeyeceğinden bir sıkıntı olmaz emülatör açısından. Lakin anlaşılır isen videon cayır cayır discordlarda gezer bunu da bilİyi forumlar