Pubg Mobil bypass ve dword

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oncelikle Selam Ben TGB Emulatorde yllardir oynadigim hesapta bypass ve esp actim 3-4 gundur bi sknti yasamiyorum ama mypass la birlikte crew challenge ye katlmak istiyorum Sizce sorun olurmu Ban yermiyim?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Crew de gözler üzerinde olacağından dolayı biraz dikkatli kullanır isen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bypass olduğu için zaten odada da emülatör görünmeyeceğinden bir sıkıntı olmaz emülatör açısından. Lakin anlaşılır isen videon cayır cayır discordlarda gezer bunu da bil :) İyi forumlar

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Crew de gözler üzerinde olacağından dolayı biraz dikkatli kullanır isen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bypass olduğu için zaten odada da emülatör görünmeyeceğinden bir sıkıntı olmaz emülatör açısından. Lakin anlaşılır isen videon cayır cayır discordlarda gezer bunu da bil :) İyi forumlar
Yani Unlu olcam:D

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kendi ekibin varmı yoksa birlikte katılalım 1. şahısta çok belli etmeden oynarsan sıkıntı olmaz

Üye
6 HİZMET YILI
Bende kayıt oldum ama pubg mobile android için nasıl hile programı yapabilirim

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bende bir şey sorayım. sbyte olan hile kullanınca pc hiç kasmıyordu normal pubg hilesiz açınca da kasmıyor ancak dword olan hilede adama ateş edecğim zaman böyle aniden kasmalar yaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim ? bazen 10 sn takılı kalıyor oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
crew katılmak isteyenler pm atsın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne gerek var bypasa zaten mobillerle eşleşiyon crew de emülatör girilmiyor ama odayı kuran mobilse diğer 3 kişi emülatör olabilir yani sadece 1 mobil yeter oyun zaten herkesi mobil algılıyor biz geçen turnuvada 1 mobil aldık 3 emülatör normal hileli oynadık no sıkıntı bypass la girmedik tabi

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bende bir şey sorayım. sbyte olan hile kullanınca pc hiç kasmıyordu normal pubg hilesiz açınca da kasmıyor ancak dword olan hilede adama ateş edecğim zaman böyle aniden kasmalar yaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim ? bazen 10 sn takılı kalıyor oyun.
sistem zayfligindan dolayida olabilir eyer oyun takiliyorsa 100 de 100 islemcide sorun cok fazla yuk biniyor bendede oynanmaz durumda oyuzden 1inci sahis oynuyorum daha az kasiyo

Üye
7 HİZMET YILI

Cayırr cayıırrrrr :)))) Bir video gezinirken nasıl böyle bir efekt çıkarır bilemedim.Güldürdün valla dostum :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...