pubg mobil device id

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bundan önce ban yemiştim ve device id changerle hwid değiştirme olayı varmış nasıl yapıldığını bilmiyorum eski hile yüzünden yemiştim yeni hilede değişince olmuyor ve bunları değişmem gerek değişmeyince sistem size 1 2 gün içinde otomatik ban atıyor bilen arkadaşımız var mı değişmesini admin önerdi bunuda ayrıca oyunu silip tekrar yükledim device id changerle hwid değiştirme olayına yarar mı

JDM
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla Rootlamak gerekir telefonu rootsuzlarda çalışmıyor diye biliyorum

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pc de nasıl oluyor

Emülatör için de Root atman gerekiyor ama genelde ücretsiz Bypass'lar artık fix yiyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ki video ve kanalda olan diğer videolara göz atabilirsin. Bütün işlemleri yedek bir hesapta yapmanı tavsiye ederim. İyi forumlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Emülatör için de Root atman gerekiyor ama genelde ücretsiz Bypass'lar artık fix yiyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ki video ve kanalda olan diğer videolara göz atabilirsin. Bütün işlemleri yedek bir hesapta yapmanı tavsiye ederim. İyi forumlar
Nasıl yapıcağımı bilmiyorum bunun için video veya bir bilgi gerekli bu adamlar benim ip mi aldı naptı durmadan ban atıyor 1 2 günde bir baştan silsem yüklesem nasıl olur

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Nasıl yapıcağımı bilmiyorum bunun için video veya bir bilgi gerekli bu adamlar benim ip mi aldı naptı durmadan ban atıyor 1 2 günde bir baştan silsem yüklesem nasıl olur

Hosts dosyasını değiştirerek deneyebilirsin. Forum içerisinde ki Bypass konularında dosyalar mevcut. Yukarıda bahsettiğim içerikte zaten video ve kanalı var orada güncel olarak kendileri yapıyorlar. Dikkatli şekilde izleyerek deneyebilir yahut forumda ücretli şekilde Bypass kullanan arkadaşlardan link isteyerek o şekilde de kullanabilirsin. İyi forumlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hosts dosyasını değiştirerek deneyebilirsin. Forum içerisinde ki Bypass konularında dosyalar mevcut. Yukarıda bahsettiğim içerikte zaten video ve kanalı var orada güncel olarak kendileri yapıyorlar. Dikkatli şekilde izleyerek deneyebilir yahut forumda ücretli şekilde Bypass kullanan arkadaşlardan link isteyerek o şekilde de kullanabilirsin. İyi forumlar
Dostum amba abartılı konuşuyosun teşekkür ederim bilgi için fakat konuyu yanlış anladın galiba bunların log tuttuğu belirli bir ıd değeri varmış bunu değiştirmek içinde bypass vs hileyle girmicem ki ben sadece değiştiricem bunu o kadar

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Burada bulunan konumda ki şeyleri dene istersen. Eski sürümde işe yarıyordu ancak şu an ne durumda bilgim yok. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...