pubg mobil Emilatör Dwordhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Status loadingde kalıyor benımkısıde ne yapsam gelmıyor sıkıntı var

Üye
7 HİZMET YILI
sa arkadaşlar bendede dwordhack ten bi hata alıyorum FirstMOBIE çalışmayı durdurdu yazıyor nette bu konu ile alakalı en ufak bir konu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
sistem belirtilen yolu bulamıyor hatasını nasıl çözdünüz ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir Türlü Bu Hata Geçmiyor Sistem yolu bulunamadı

Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarımda ne olur bir bildirim alır (Durum: VN OK.) Ve hile çalışmıyor.:thonkie::thonkie::thonkie:

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu pubg mobilde taş,duvar,ağaç arkasındaki adamı vurma gibi hileler var mı piyasada? Adam, 300-400 metreden, konteynırın içinden dağın başındaki kayanın arkasındaki beni vurdu,hemde ump ile :eek: Tabi anında reportladım, ;)hile kullan kullanda aimdi, nesne arkasındaki adamı vurmaktı vs bunları deneyecek kadar küçülme.O şekilde birinci olunca ne zevk alıyorlar anlamıyorum,bilek desen yok, kulak desen yok,taktik desen yok,gidip cs botları vursun,en azından orada böyle adam aramaz.:)

Üye
7 HİZMET YILI
status: loading ekranı bir türlü geçmiyor 2-3 dakika bekle diyen arkadaş video çeksin yarım saat denedim açılmadı.

tam ekrandan tutun nf 4.7 baştan kurmasına kadar her şeyi denedim şunun çözümü bilen lütfen yardımcı olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...