Üye
bende de aynısı oluyor emulator cok kasıyor yardım
Bilgilendirme için teşekkürlerAra sıra bende ışık efekti gibi sürekli gidip gelen binalar bile oluyor. Hatta bazen ateş edilen yerde dürbünsüz adam görünmüyor. Bu oyunun sorunu bu seninle alakası yok.
baktım şimdi olum bu sistemle uçak uçurursun niye pubg mobile oynuyorsun : ) neyse dostum ayarlarda lighting diye bir şey olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bulursan onu açmayı dene, zaten mobil için bu oyun ne kadar grafik bekliyorsun onu da bilmiyorum ama belki izlediğin yayıncılar mobile değil de lite oynuyordur ona da bir bak derim..Bilgisayar özelliklerini yukarıda paylaşmıştım. Bi bakıp tekrardanyanıtlarsan sevinirim
baktım şimdi olum bu sistemle uçak uçurursun niye pubg mobile oynuyorsun : ) neyse dostum ayarlarda lighting diye bir şey olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bulursan onu açmayı dene, zaten mobil için bu oyun ne kadar grafik bekliyorsun onu da bilmiyorum ama belki izlediğin yayıncılar mobile değil de lite oynuyordur ona da bir bak derim..
rica ederim dostum bu arada hangi emülatörde oynuyorsun?Uçak uçuracak oyun olmadığı İçinYardımların için teşekkür ederim
Teşekkür ederim dostum.Kardo bazı sitelerde var çoğu şey biraz araştırırsan bulabilirsin
yardım için teşekkürlerGenel sorun gibi duruyor.
gfx toolda yapmam gereken ayarları paylaşabilirmisinGörüntü Pekiştirme Lazım steam pubg'de o var düşmanları uzakta bile render'liyor gfx tool kullanarak Render Ayarlarını yükselt
Bazı ekran kartlarında da şu problem oluyor düşük güç verdiğinde kendini gösteremiyor birde hepsini yükseğe çekip deneyebilirsin![]()
Dostum ekran kartınla alakalı olabilir 100 metreden görememek pek olağan birşey değil Sorun daha önce varmıydı ? yoksa hep mi böyleydi