15 Ocak 2021 #1 SharkKaya S Üye Katılım 14 Kas 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 27 5 HİZMET YILI Pubg mobil de tek kullandığım Esp oda oyunun başında güzeldi sonra kimseyi göstermemeye başladı ardından bende oyun da dahil her şeyi yeniden başlattım sorun aynı çözümü bilen biri varsa yardım edebilirmi ?
Pubg mobil de tek kullandığım Esp oda oyunun başında güzeldi sonra kimseyi göstermemeye başladı ardından bende oyun da dahil her şeyi yeniden başlattım sorun aynı çözümü bilen biri varsa yardım edebilirmi ?
Çözüm Ç Ç çetinbaş5134 15 Ocak 2021 hileyi sil geri yükle kanka virüs programlarını da kapat Post automatically merged: 15 Ocak 2021 kardeşim sırf senin icin oyuna girdim ayni sorunu banada verdi ama 1 kere f6ya bas hile kendini resetlesin düzeliyor
hileyi sil geri yükle kanka virüs programlarını da kapat Post automatically merged: 15 Ocak 2021 kardeşim sırf senin icin oyuna girdim ayni sorunu banada verdi ama 1 kere f6ya bas hile kendini resetlesin düzeliyor
15 Ocak 2021 #2 çetinbaş5134 Ç Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2020 Mesajlar 336 Çözümler 3 Tepki puanı 7 Ödüller 2 Yaş 29 6 HİZMET YILI hileyi sil geri yükle kanka virüs programlarını da kapat Post automatically merged: 15 Ocak 2021 kardeşim sırf senin icin oyuna girdim ayni sorunu banada verdi ama 1 kere f6ya bas hile kendini resetlesin düzeliyor Son düzenleme: 15 Ocak 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
hileyi sil geri yükle kanka virüs programlarını da kapat Post automatically merged: 15 Ocak 2021 kardeşim sırf senin icin oyuna girdim ayni sorunu banada verdi ama 1 kere f6ya bas hile kendini resetlesin düzeliyor
16 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 SharkKaya S Üye Katılım 14 Kas 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 27 5 HİZMET YILI çetinbaş5134' Alıntı: hileyi sil geri yükle kanka virüs programlarını da kapat Post automatically merged: 15 Ocak 2021 kardeşim sırf senin icin oyuna girdim ayni sorunu banada verdi ama 1 kere f6ya bas hile kendini resetlesin düzeliyor Genişletmek için tıklayın ... F6 dün olmamıştı bu gün tekrar deniyeceğim ama teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
çetinbaş5134' Alıntı: hileyi sil geri yükle kanka virüs programlarını da kapat Post automatically merged: 15 Ocak 2021 kardeşim sırf senin icin oyuna girdim ayni sorunu banada verdi ama 1 kere f6ya bas hile kendini resetlesin düzeliyor Genişletmek için tıklayın ... F6 dün olmamıştı bu gün tekrar deniyeceğim ama teşekkür ederim