Çözüldü PUBG Mobile Esp Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, ben PUBG Mobile hilesinden ESP'yi açıp maça giriyorum. Maçın tam ortasında ESP kendiliğinden kapanıyor. Maçım bitip, yeni maça girince yine aktif oluyor fakat o maçta da ESP gidiyor.

Yani kısaca oyunun başlarında ESP'de sorun yokken, oyunun ortasında ESP kapanıyor. Yeni maça girdiğim zaman yine aynısı oluyor. Oyunun başında açıkken ortalarına doğru kapanıyor.

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.

*Boş Yorum Yazmayınız*

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hilenin espsinde bir takım sorun var kurucular düzeltmeye çalışıyor diye biliyorum bu durum çoğu kişide böyle

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Win + R tuşlarına basarak çalıştırı açın ve kutucuğa %temp% yazıp enterlayın ardından açılan klasördeki tüm dosyaları temizleyin.

Sisteminizde herhangi açık bir Antivirüs veya AC Sistemi olmadığından emin olun.

PUBG Mobile hilesinde aldığınız hatalar genel olarak Gameloop 7.1 versiyonunu kullanmaktan kaynaklanmaktadır.

PUBG Mobile hilemizi kullanırken en stabil deneyim için Gameloop 4.4 versiyonunu kullanmalısınız.

Gameloop 4.4 Kurulum Rehberi Konusu (Konu içindeki rehber videosunda yapılanları harfiyen tekrar ederseniz sorunsuz bir kurulum yaparsınız) https://memoryhackers.org/konular/download-install-game-loop-4-4-version-memory-hacker-cheat.202485/

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba Esp sorunu üzerinde çalışılıyor sorun çözüldüğünde duyurulur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...