Süper Üye
Beyler güncel pubg mobile (telefon) için Scripti olan varmı güncel
Eywyarın atarım
yarın script'i sana atmaz ise bana ulaş kardeşim
Tmm şuan elinde varsa atarmısınyarın script'i sana atmaz ise bana ulaş kardeşim
benim elimde yok maalesef çünkü ben İOS kullanıcısıyımTmm şuan elinde varsa atarmısın
Forumda bunun hakında konu yok sanırımbenim elimde yok maalesef çünkü ben İOS kullanıcısıyım
baskan şimdi atsana bee
Sadece telefon gereklidir ve script kullanıldığı wall hack, vb.. hack aktif olacakscrıpt dedıgı ne oluyor acaba pc ıcınmı telefon ıcın mı bı bılgı verırsenız sevınırım
yarın bana gönderebilir misin?yarın atarım
scrıpt dedıgı ne oluyor acaba pc ıcınmı telefon ıcın mı bı bılgı verırsenız sevınırım
AtıyımmıTelefon icij game guardian ile calisiyor sanirsam
Post automatically merged:
Telefon icin hile varsa bende alabilirim dostlar.
Uygulama bölümlerinin tüm kodlarını içeren ve herhangi bir programlama dilinde yazılmış olan koda script adı verilir. Her programlama dilinin özellikleri farklıdır. Script hangi programlama dilinde yazıldıysa o programa göre şekilde kullanılır. Örnek olarak "php" olarak yazılmış script için "php script" adı verilir. Scriptler tür olarak hazır kod blogudur. Bunu örneklemek gerekirse ziyaretçi eklenecek bir siteyi ele alabiliriz. Programlama bilmeyen birisi harici olarak dışarıdan script alarak bu ihtiyaca cevap verebilir.scrıpt dedıgı ne oluyor acaba aydinla dicak var mi beni
tşk ederim cok yardimci oldun banaUygulama bölümlerinin tüm kodlarını içeren ve herhangi bir programlama dilinde yazılmış olan koda script adı verilir. Her programlama dilinin özellikleri farklıdır. Script hangi programlama dilinde yazıldıysa o programa göre şekilde kullanılır. Örnek olarak "php" olarak yazılmış script için "php script" adı verilir. Scriptler tür olarak hazır kod blogudur. Bunu örneklemek gerekirse ziyaretçi eklenecek bir siteyi ele alabiliriz. Programlama bilmeyen birisi harici olarak dışarıdan script alarak bu ihtiyaca cevap verebilir.
Harici olarak script kullanılacaksa o kodu yazan kişinin izni de gerekmektedir. Ücretsiz olarak sunulan scriptler vardır. Bunları kullanmakta mahsur yoktur. Scriptler web tabanlı olarak kullanılabildiği gibi çevrim dışı olarak da çözüm aracı olarak kullanılabilirler. Örneğin, servis uzmanı kişiler server üzerinde çeşitli işlemleri scriptler vasıtası ile otomatik olarak yapmaktadırlar.
Hatibin elinde bulunan notlar anlamına gelen script sözlük anlamı olarak bir diğer şekilde de el yazısı halindeki matbaa harfler anlamına gelir. Script betik ile de eş anlamlıdır.
Başlıkta pubg mobile (telefon için) yazıyorscrıpt dedıgı ne oluyor acaba pc ıcınmı telefon ıcın mı bı bılgı verırsenız sevınırım
evet pubg mobıle ama farkındaysan oyun bılgısayar uzerındende oynanıyor belkı o yuzden sormusumdur dusunerek yazsaydın keskeBaşlıkta pubg mobile (telefon için) yazıyor