Pubg mobil güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba.
Ben emulatörü açtıgımda yaklaşık 180 mb boyutunda bir güncelleme gösteriyor. Büyük çaplı birşey değil gibi. Bypass varken güncelleme yapmak doğrumu yoksa komple kaldırıp öylemı guncelleme yapmamız gerekıyor. ayrıca suankı bypass çalışacakmı 8. sezonda ?

Ne Mutlu TürkiyeM
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sil bence ne olucak ki pubg mobile 15 dk yükleniyor zaten :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sil baypassı kardeşim kaldır emülatörden öyle güncelle yeni baypass geldimi bilmiyorum ama gelmediyse yenisi gelene kadar bekle
Post automatically merged:

uygulamadan nasıl siliniyor peki bypass hıc sılmedım daha evvel
Oyunu tam açıldıgında f9 a bas orda ayarlara gir apps den baypassa ait olan herşeyi kaldır baypass + xposed programını kaldır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sil baypassı kardeşim kaldır emülatörden öyle güncelle yeni baypass geldimi bilmiyorum ama gelmediyse yenisi gelene kadar bekle
nasıl kaldırılıyor tencentten bilgin varmı pekı

Oyunu tam açıldıgında f9 a bas orda ayarlara gir apps den baypassa ait olan herşeyi kaldır baypass + xposed programını kaldır
çok teşekkür ederim kral :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

nasıl kaldırılıyor tencentten bilgin varmı pekı

çok teşekkür ederim kral :)

Rica ederim kardeşim iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass kullanıyorum ve silmedim. Bypasslı bir şekilde sorunsuz güncelleyebiliyorsun. Silmene gerek yok.
EDİT: Silmişsin galiba neyse :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bypass kullanıyorum ve silmedim. Bypasslı bir şekilde sorunsuz güncelleyebiliyorsun. Silmene gerek yok.
EDİT: Silmişsin galiba neyse :D
silmedim daha f9 basınca gelmedı bır turlu demekkı oda bana sılme dıye mesaj verıyor :D rp guncellemelerı de acılmısmı pekı ne guncellemesı bu tam olarak

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass fixlendi en garantisi silmek zaten silecek yenisi gelince
İki oyun attım ikisinide kazandım. Fixlenmedi bence :)
silmedim daha f9 basınca gelmedı bır turlu demekkı oda bana sılme dıye mesaj verıyor :D rp guncellemelerı de acılmısmı pekı ne guncellemesı bu tam olarak
Okyanus teması gelmiş RP henüz açık değil, görev yapıp can simidi kazanarak hediye kutusu ikonundan ödüller alabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İki oyun attım ikisinide kazandım. Fixlenmedi bence :)

Okyanus teması gelmiş RP henüz açık değil, görev yapıp can simidi kazanarak hediye kutusu ikonundan ödüller alabiliyorsun
bende güncelleme yaptım emulator uyarısı vermedi girişte.

peki rp açılırkende bir güncelleme söz konusu mu ? yoksa dırek açılacakmı

Üye
7 HİZMET YILI
ben bypassli yaptim guncellemeyi sorun yok bypass da calisiyor bu arada bypass calistigi icin yeni bypassin gelmesi baya surcek tahminimce

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yeni güncelleme ile baypass sıkıntı çıkarabilir

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncellemeler bizim Türkiye saatine göre daha geç geldiği için herhangi bir Fix görememe şu anlık normaldir. Ancak yapımcısı kullanılmasını önermiyor, her an fix gelebilir ve yediğiniz ban da 10 dakika olmaz. Yeni bir sürümün çıkması da rahat 2 haftayı bulur gibi görünüyor.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Güncellemeler bizim Türkiye saatine göre daha geç geldiği için herhangi bir Fix görememe şu anlık normaldir. Ancak yapımcısı kullanılmasını önermiyor, her an fix gelebilir ve yediğiniz ban da 10 dakika olmaz. Yeni bir sürümün çıkması da rahat 2 haftayı bulur gibi görünüyor.
Bir şey diyeceğim hangi ülkenin saatine göre güncelleme geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...