- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
sistemden dolayı değildir ya aynı sistemle kullanan arkadaşlar şuanda kullanamıyor bu bence kodlamalardan kaynaklı
önerilen emülatörü kullanıyo musun pc ve hacke göreKurdum da bir problem var nedenini bilmiyorum çalışmıyor
Post automatically merged:
Bende sadece antiban değil hiç bir şekilde çalışmıyor. Sadece menü geliyor. F6'ya basıyorum genede esp falan hiç bir şey çalışmıyor.
SmartGag falan vardı onda da denedim. Sonuç aynıönerilen emülatörü kullanıyo musun pc ve hacke göre
ben bluestacksla da denedim ondada oluyo ama biraz kasma yaşadımSmartGag falan vardı onda da denedim. Sonuç aynıAyrıca emülatör olarak bildiğim kadarıyla GameLoop'la çalışıyor. Daha öncede kullanıyordum ama son güncelleme sonucunda çalışmamaya başladı maalesef.
Kendisi tabii ki yardımcı olur da bence ona gitmeden işimizi halledecek bir çok yenetekli arkadaş mevcut sitede zaten.buna leftspace el atsa çözerde adam şuanda aktif değil tek çare o
Evet bende deneyimle öğrendimarkadaşlar pubg mobile gameloop dışında diğer aow motorlarında giriş yapıldığında ban atıyor
Kendisi tabii ki yardımcı olur da bence ona gitmeden işimizi halledecek bir çok yenetekli arkadaş mevcut sitede zaten.
adamın üzerine duvar arkasından bakınca direct ban atıyor mu uygulama
Kodlama değildir ya ya dosya yada virüs sistemi kodlamayı hazır indiriyoruz zatensistemden dolayı değildir ya aynı sistemle kullanan arkadaşlar şuanda kullanamıyor bu bence kodlamalardan kaynaklı
Kodlama değildir ya ya dosya yada virüs sistemi kodlamayı hazır indiriyoruz zaten
hileyi belli etmeden oynarsanız banlanmazsınız kullanıcı adım Alonewolf1717 ark isteği yollayabilirsiniz
tamam gelelimarkadaşlar hileyi dikkatli ve bansız kullana bilen arkadaşlar arıyorum katılmak isteyen bildirsin..
.
.
.
varmı kimse
geliyorsunuz değilmi