PUBG Mobil Hile dıt sesinden sonra menü erken geliyor ve hile çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Enter a basıp aktif ettiğim anda normalden daha kısa sürede hile menüsü geliyor, ardından oyuna girdiğimde aktif olmadıgını görüyorum hilenin. Fakat menü ekranda o sırada. Sebebi nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Enter a basıp aktif ettiğim anda normalden daha kısa sürede hile menüsü geliyor, ardından oyuna girdiğimde aktif olmadıgını görüyorum hilenin. Fakat menü ekranda o sırada. Sebebi a
ayarlarını yapman lazım yoksa hep aynı sorunu alırsın inserte bas ayarları yap reis

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Enter a basıp aktif ettiğim anda normalden daha kısa sürede hile menüsü geliyor, ardından oyuna girdiğimde aktif olmadıgını görüyorum hilenin. Fakat menü ekranda o sırada. Sebebi nedir?
pubg mobile ı 32 bit olarak yükle yüklemek için gameloop un resmi sitesinin linkini :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(işaretli yerden indirebilirsin)
1680272603032.png

olmazsa da hile güncelenicektir beklemen lazım

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
günceleme var usta biraz beklemen gerekicek forumu takipte kal yakında güncellenir.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gameloop x32 olması gerekiyor ve windows defenderi kapa driverları bazen yüklenmeye engel olabiliyor hala olmadıysa bios tan secure boot,u kapat sıkıntısız açılır. bende çalışıyor şuan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Banada oldu. Cevapları okumaya geldim

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
DWORD ve EzPUBGM hilelerimiz sadece 32bit emulator çalışmaktadır. 64bit olan hileleri çalışmaz.
Menü gelmeme sorunu yaşadığınız durumunda DirectX9 kurun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
  • **"Konuyu anlatış tarzınız gerçekten sürükleyiciydi. Videonuzu izlemek gerçekten keyif verdi. Ellerinize sağlık!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...