Pubg Mobil hilesine skinlerde eklenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Pubgde hiç adam akıllı skinim olmadı olsa cok iyi olurdu

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
wolftü real envanter benzeri olan silah skin hilesi özelliği getirmez çünkü birkaç yıl önce skin hilesi denediler 10 yıl ban sonucu verdi. Bu yüzden hilelerimizde ban riskli özellikleri eklemeyecek. Böyle ban problemi yaşamamak için güvenli ESP özellikleri kullanıyoruz.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Böyle bir şey yaratmak muhtemelen zor ama popüler olacak ve çok güzel bir teklif.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar Sabah Sabah Uyandım oyuna girdim Hesabı görünce oynama hevesim kacıyor Artık MemoryHackers. Silah Skinleri Kıyafet Skinleri getirmesi sizcede çok güzel olmaz mı :)
Mesela oyuna girdiğimizde kiyafet sece bilsek silah skinlerini sece bilsek güzel olmaz mı :) BENCE ÇOK GÜZEL OLURDU....
umarım bir çalışma yapılır bu konuda saygılarımla

sizlerinde fikirlerini almak isterim...
Skin hilesi gelirse gerçekten güzel olur

Üye
4 HİZMET YILI
valla biz kuyuya taşı attın bi yetkili görürse bu konuda çalışma yaparsan güzel olur elbette :)

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
o tür şeyler direk ban atıyor pubg de daha once vardı ve görünüş degiştirme kategoresinden binlerce kişi ban yedi geçmişte sistem direk tespit eder dostum,, sadece sana gorünen skini napıcaksın zaten .s.s

Üye
4 HİZMET YILI
o tür şeyler direk ban atıyor pubg de daha once vardı ve görünüş degiştirme kategoresinden binlerce kişi ban yedi geçmişte sistem direk tespit eder dostum,, sadece sana gorünen skini napıcaksın zaten .s.s
kendimizi avutacağız dostum napacağız :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Aşlında dediğin gibi olsa süper olcuak lakin bazen göstermiyor kıyaftleri aktif olmuyor skinler kıyafetler çözemedim bilgisi olan yorumlara lütfen. tesekürler şimdiden.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar Sabah Sabah Uyandım oyuna girdim Hesabı görünce oynama hevesim kacıyor Artık MemoryHackers. Silah Skinleri Kıyafet Skinleri getirmesi sizcede çok güzel olmaz mı :)
Mesela oyuna girdiğimizde kiyafet sece bilsek silah skinlerini sece bilsek güzel olmaz mı :) BENCE ÇOK GÜZEL OLURDU....
umarım bir çalışma yapılır bu konuda saygılarımla

sizlerinde fikirlerini almak isterim...
bence pubg mobileden böyle bir şey olması çok iyi olmaz ezpubgm legit bir hile ve skin changerin ban riski yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...