Seçkin Üye
knk senın işlemcı kotudur onan oyunu kaldırmıyor sen işlemcıyı deyiştir bence benim arkadaşda aldıla onadn biliyorum yada uyuşmazlık vardı sistemindetencenti indirdim 60 fps yi göremedim sistemde saglam yani 60 fps yi görmesi gereken bi sistem ama göremedim dedim emulatörde sorun vardır önerebilceginiz saglam emulatör varmı sıkıntısız 60 fps yi görebilcegimiz bluestacks ve memuda indirdim pbg ye girdim etrafa dönerken karakteri döndürürken takılıyor yani onu çözemedim sildim bluestackıda memuyuda yardımcı olabilcek warsa iyi olur !
dostum işlemciyi söylesem anlarmsn yani uyuşmazlıgı ona göre deiştirek demi .dknk senın işlemcı kotudur onan oyunu kaldırmıyor sen işlemcıyı deyiştir bence benim arkadaşda aldıla onadn biliyorum yada uyuşmazlık vardı sisteminde
Gameloop şuan en iyisi Aga Smartgaga da kullanabilirsin.tencenti indirdim 60 fps yi göremedim sistemde saglam yani 60 fps yi görmesi gereken bi sistem ama göremedim dedim emulatörde sorun vardır önerebilceginiz saglam emulatör varmı sıkıntısız 60 fps yi görebilcegimiz bluestacks ve memuda indirdim pbg ye girdim etrafa dönerken karakteri döndürürken takılıyor yani onu çözemedim sildim bluestackıda memuyuda yardımcı olabilcek warsa iyi olur !
smartgaga skntı yaratırmı yani indirsemGameloop şuan en iyisi Aga Smartgaga da kullanabilirsin.
dostum ben daha 60 yazısını göremedim sen şükret 60 sabit görmesine bence .dgameloop bence okasdar iyi değil 60 vfps geçmiyor çok iyi bir sistemimi olmasına rağmen hatta bazen 60 dan aşşağı düşüyor
Sanmıyorum. Bende Bir Sıkıntı çıkarmadı Oyunda.smartgaga skntı yaratırmı yani indirsem
yani bendede düşüyor bazen ama genellikle 60 fps bi düzeltme yapabilirler bu durumadostum ben daha 60 yazısını göremedim sen şükret 60 sabit görmesine bence .d
sistemim benimde iyi ona ragmen yani .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?