Uzman Üye
pubg mobil için ideal, uygun bir işlemci önerir misiniz?
bence en ıyısı bu bazı sıtelerde pc toplama yapabılıyorsun sıte uzerınden ve bu sekılde en uygun fıyat ve bırbırıne uyan ozellıklerı bulabılırsınYeni nesil A3 ve üstü işlemciler, i3 ve üstü işlemciler işini görür, işlemci yanında ekran kartı ve ram de önemli. Çok afaki sormuşsun, mecburen böyle afaki yazdım, bütçenin ne kadar olduğunu söylersen ve sıfırdan mı kasa yapacaksın yoksa elindekileri mi yükselteceksin söylersen biraz daha netleşir alacağın cevaplar.
Selamlar.
pubg dalga geçiyor buradaburaa gorunenlere gore ayarlaman yeterlı olur mınımum sıstem gereksınımlerı yazıyor
- şletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ve 10.
- İşlemci: Intel Dual-core, AMD – 1.8 GHz.
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600.
- RAM: 3 GB.
- DirectX: Sürüm 9.0c.
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.
neden oyle dedınkıpubg dalga geçiyor burada
1. nesil i5 760 varYeni nesil A3 ve üstü işlemciler, i3 ve üstü işlemciler işini görür, işlemci yanında ekran kartı ve ram de önemli. Çok afaki sormuşsun, mecburen böyle afaki yazdım, bütçenin ne kadar olduğunu söylersen ve sıfırdan mı kasa yapacaksın yoksa elindekileri mi yükselteceksin söylersen biraz daha netleşir alacağın cevaplar.
Selamlar.
rx580 12gb ram ve i5 760 var 45 fps alıyorum işlemcimin kötü oldugunu biliyorum ama minimum daki işlemciden yinede çok daha iyi oldugunu düşünüyorum buna ragmen kasıyor oyunneden oyle dedınkı
senin işlemci iyi ekran kartı yetersizdir ozaman benim tam tersivalla bende i5 4 . nesil var ama oyun hala kasıyor nedenini bi türlü çözemedim
1600 almayı düşünüyorumamd ryzen 5
knk arka plan uygulamaları kapa sıstemede calısması ıcın cpu tanı msconfıg den yapabılırsın youtube uzerınden de vıdeolara bakarak yapman daha yararlı olurvalla bende i5 4 . nesil var ama oyun hala kasıyor nedenini bi türlü çözemedim
o işlemci bendede olsa benimde sıkıntım olmazryzen 5 2600 kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok ki ekran kartım da çok iyi değil gtx960 yayın falan bile açabiliyorum sıkıntısızram 16 gb