Merhaba forum yöneticileri coderler pubg mobil hilesine anında yere inme magic bullet araç hızlı gitme araç uçurma falan eklensin bu hileyi kullanınca arap hileli geliyor 500 metreden gözmeden headshot atıyor?
Ban risk %500 olur 5 farkli ozellik istiyosun sen araplarin o hile ile cok oynayabildiginimi zannediyosun hepsi zaten piyasadaki bypasslari kullaniyo bypasslar artik bilindigi icin ban olayi kacinilmaz yok ban yemiyolar diye bi olay yok adamlar oyun icinde id ip ve bypass guncelliyo ne kadar bunlarla ugrassanda hileyi bilgisayarda görunmez kilamazsin
Mh loaderdan host dosyasini kendim restledigimde sikinti yok ama oyuna girince hile kendi host dosyasini degistirdigi icin host dosyasinin icinde sacma sapan yönlendirme ile alakali olmayan siteler cikiyo bunada bi cozum lazim jendim bizzat denedim bu hist olayini
Post automatically merged:
Bide artik bypass ban atiyo ban atmayan bildiginiz bypass varmi
magic bullet özelliği kesinlikle ban attırmaktadır tamam üstünlük olarak güzel ama ban garantisi olan bir özellik diğer hilelerinin %30 ban riski var ise bunun %100 ban riski var