- Konuyu başlatan
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Kolay gelsin reis,pc den pek sevmiyorum ya.Telde manitalarla muhabbet sohbet oyun guzel oluyorhadi hayırlısı sizin icin benim telefonum yok pcden yardırıyorum sevindim adınıza
Kolay gelsin reis,pc den pek sevmiyorum ya.Telde manitalarla muhabbet sohbet oyun guzel oluyorhadi hayırlısı sizin icin benim telefonum yok pcden yardırıyorum sevindim adınıza
ahahah adamsın bende eskiden farklı hileler kullanıyordum mobilede bikeresinde 3 kızlık gruba denk geldim bunları arabayla ucuruyorum vb deli olmuşlardı instagramdan hala görüşüyorum onlarla yani pcdede iş görüyorKolay gelsin reis,pc den pek sevmiyorum ya.Telde manitalarla muhabbet sohbet oyun guzel oluyor
Kankam ne manitalar dusuyor,inanmassin askerde sivasda yaptim,pubgden bulustum.İzmitteyim simdi,burdan dusuyorİnstagramde ego kasan karilar,pubgden dusuyorYoksa lol varken,pubg oynamamda iste bu oyunun da arti yani bu acikcasiBirine bi denk geliyorum,yapis babam yapis ehuehuahahah adamsın bende eskiden farklı hileler kullanıyordum mobilede bikeresinde 3 kızlık gruba denk geldim bunları arabayla ucuruyorum vb deli olmuşlardı instagramdan hala görüşüyorum onlarla yani pcdede iş görüyor![]()
KFDHSFJKLDSKLFJDS kraaalll aynnen öyle cok haklısınKankam ne manitalar dusuyor,inanmassin askerde sivasda yaptim,pubgden bulustum.İzmitteyim simdi,burdan dusuyorİnstagramde ego kasan karilar,pubgden dusuyorYoksa lol varken,pubg oynamamda iste bu oyunun da arti yani bu acikcasiBirine bi denk geliyorum,yapis babam yapis ehuehu
Recep ivedigin buralarda cok kari kiz dusuomus muhabbeti gibi xjdhdhdh aman nazar degmesin,hile aktif olsunda kaldigimiz yerden devam.Telefon bozuldu diom kac gundur wp,instagramdan cagriolar dbdbdhKFDHSFJKLDSKLFJDS kraaalll aynnen öyle cok haklısın
dur dur sövücekler şimdi konuyu saptırmayın diye sonra özelden konuşuruzRecep ivedigin buralarda cok kari kiz dusuomus muhabbeti gibi xjdhdhdh aman nazar degmesin,hile aktif olsunda kaldigimiz yerden devam.Telefon bozuldu diom kac gundur wp,instagramdan cagriolar dbdbdh
Ettiren bir sebebi olmali benceNefret ediyorum PuBG
He ya dogru diosun,aman kapat konuyu kankam,iyi forumlardur dur sövücekler şimdi konuyu saptırmayın diye sonra özelden konuşuruz![]()
Oh cok iyi ozaman. Cogu insan ben dahil rootdan korkuyor ama rootsuz da pek calismiyor hileler. Dort gozle bekliyorumKankam ben rootsuz calistiriyordum,arkadasin test ettigide muhtemel bi fikir rootsuzdur diye tahmin ediyorum
Yok reis,ben 4cesit denedim hepsi rootsuzdu.Gelicek olanda b. İht rootsuz olucakOh cok iyi ozaman. Cogu insan ben dahil rootdan korkuyor ama rootsuz da pek calismiyor hileler. Dort gozle bekliyorum